Επιστροφή στις νίκες με... τεσσάρα ανατροπής κόντρα στην Μπόχουμ για την Ντόρτμουντ

Παίκτες Ντόρτμουντ

i

© Imago

Επιστροφή στις νίκες με... τεσσάρα ανατροπής κόντρα στην Μπόχουμ για την Ντόρτμουντ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:24 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 27.09.2024

Η Ντόρτμουντ το γύρισε... τούμπα κόντρα στην Μπόχουμ με εκκωφαντικό τρόπο κι επέστρεψε στα τρίποντα.

Σε μία απολαυστική ματσάρα που τα είχε όλα για την 5η αγωνιστική της Bundesliga, η Ντόρτμουντ υποδέχτηκε την Μπόχουμ και γύρισε από την... κόλαση με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας με 4-2.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και «πάγωσαν» το Βεστφάλεν με δύο γκολ μέσα σε ένα 5λεπτο. Συγκεκριμένα, στο 16΄ ο Μπέρο συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Χόφμαν και με ένα άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Η Μπόχουμ πήρε αυτό που έψαχνε όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 21΄ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Κόμπελ, έκανε ένα ασυγχώρητο λάθος, η μπάλα έφτασε στον Ντάνι Ντε Βιτ που είχε εύκολο έργο για το 2-0.

Στη συνέχεια το σκηνικό του ματς άλλαξε, με την Μπορούσα να πιέζει για σώσει ότι... σώζεται. Η ομάδα του Νουρί Σαχίν πήρε μέτρα στο γήπεδο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (44΄) βρήκε το γκολ της μείωσης. Έπειτα από μία καλοζυγισμένη σέντρα του Μπραντ από τα δεξιά, ο Γκιρασί νίκησε τους πάντες στον αέρα και με το κεφάλι έδωσε νέα πνοή στον αγώνα.

Στην επανάληψη, η Ντόρτμουντ το έπιασε από εκεί που το άφησε. Έχοντας το πόδι πατημένο στο γκάζι, έψαξε την ολική ανατροπή και τα κατάφερε. Στο 61΄ ο Τσαν ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι κι έφερε το ματς στα ίσα (2-2), ενώ ένα τέταρτο αργότερα η Μπόχουμ κατάφερε να μείνει πίσω στο σκορ. Ο Γκιρασί και πάλι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, εκτελώντας υποδειγματικά για το 3-2.

Το... κερασάκι στην τούρτα για το σύνολο του Τούρκου τεχνικού έβαλε ο Νμέτσα (4-2) με ένα δυνατό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο κίπερ της Μπόχουμ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ