Μουρίνιο: «Αποφάσισα να πάω στη Φενερμπαχτσέ» - Στον τελικό του Champions League με τον Ατζούν!

Μουρίνιο: «Αποφάσισα να πάω στη Φενερμπαχτσέ» - Στον τελικό του Champions League με τον Ατζούν!

Γιώργος Σακελλαρίου 19:58 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 01.06.2024

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στη Φενέρμπαχτσε. Στο Λονδίνο με τον Ατζούν Ιλιτζαλί ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η Φενέρμπαχτσε πυροδοτεί τη βόμβα με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την αποχώρησή του από τη Ρόμα ήταν ανενεργός κι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του για πρώτη φορά έπειτα από δύο δεκαετίες σε πρωτάθλημα που δεν είναι στα τοπ πέντε της Ευρώπης.

Ο Μουρίνιο, λοιπόν, επιβεβαίωσε αυτό το Σάββατο ότι θέλει να πάει στη Φενέρμπαχτσε, λίγες ώρες αφού ο ίδιος ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Πορτογάλο τεχνικό.

«Όχι ακόμα, δεν έχει κλείσει η υπόθεση. Όχι ακόμα. Αποφάσισα ότι θέλω να πάω, αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω επίσημα. Αλλά ναι, θέλω να πάω», ξεκίνησε στις δηλώσεις του στο Sky Sports.

Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο ρωτήθηκε για τις πιθανότητες να παίξει η Φενέρμπαχτσε στο Champions League την επόμενη σεζόν, μια διοργάνωση στην οποία η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα πρέπει να περάσει από τους προκριματικούς γύρους.

«Θα είναι δύσκολο, γιατί θα έχουμε τρεις γύρους στα προκριματικά γύρους και στην περίπτωση της Φενέρμπαχτσε, οκτώ παίκτες θα είναι στο Euro 2024 και δεν θα επιστρέψουν από τις διακοπές πριν από τον πρώτο γύρο. Άρα θα είναι δύσκολο», είπε.

«Αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις, οπότε αν είναι, θα παλέψουμε για να είμαστε στο Champions League», κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι ο Μουρίνιο βρίσκεται στο Λονδίνο για τον τελικό του Champions League Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος, μάλιστα, ρωτήθηκε πριν το ματς από τον παλαίμαχο Άγγλο διεθνή Ρίο Φέρντιναντ, ποιο είναι το πιο διάσημο πρόσωπο που έχει στο τηλέφωνό του και ο Μουρίνιο γελώντας απάντησε: «Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε»

Έξαλλοι στην Μπεσίκτας με Μουρίνιο: «Είχαμε συμφωνήσει, αλλά έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα»
REST OF THE WORLD

19:21 - 31.05.2024

Έξαλλοι στην Μπεσίκτας με Μουρίνιο: «Είχαμε συμφωνήσει, αλλά έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα»

Ο Αντιπρόεδρος της Μπεσίκτας, Χουσεΐν Γιουτζέλ με ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστό ότι είχε συμφωνήσει με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά η προσωπικότητα του Πορτογάλου τους έκανε να αλλάξουν γνώμη.

Στην αγγλική πρωτεύουσα, λοιπόν, τον συνοδεύει ο πρόεδρος της Φενέρ Αλί Κοτς, αλλά και ο Τούρκος καναλάρχης με έντονη δραστηριότητα στην Ελλάδα, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Ατζούν είναι στέλεχος της Φενέρ, ενώ έχει μετοχές στην αγγλική Χαλ και στη σλοβενική Μάριμπορ.