Μπερμπάτοφ: «Χάρηκα για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και τον Ντεσπόντοφ» (vid)

Μπερμπάτοφ: «Χάρηκα για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και τον Ντεσπόντοφ» (vid)

Sportal newsroom 20:35 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 01.06.2024

Ο παλαίμαχος Βούλγαρος άσος Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ήταν αναμφίβολα μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος διεθνής Βούλγαρος άσος με τεράστια καριέρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λεβερκούζεν, Τότεναμ, Μονακό, Φούλαμ ήρθε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16, αλλά εξαιτίας των σχέσεών του με τον Κροάτη τεχνικό Ιγκόρ Τούντορ, δεν κατάφερε να δείξει την πραγματική του αξία.

Ο 43χρονος πλέον Μπερμπάτοφ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Champions League μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης και σ’ ερώτηση για τον «Δικέφαλο» απάντησε:

Mία ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης - Προχωράνε και των Τσιφτσή, Λιάβα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:46 - 01.06.2024

Mία ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης - Προχωράνε και των Τσιφτσή, Λιάβα

Πολύ κοντά στο να γίνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης, με τις διαπραγματεύσεις, πλέον, να βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Την ίδια ώρα, οι υποθέσεις Τσιφτσή και Λιάβα φαίνεται πως, επίσης, θα κλείσουν σύντομα.

«Φυσικά και παρακολούθησα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, το κάνω με κάθε ομάδα που έχω φύγει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως και για το γεγονός ότι εκεί παίζει και ένας άλλος παίκτης με τον οποίο είμαστε συμπατριώτες (σ.σ. Κίριλ Ντεσπότοφ), οπότε η χαρά μου είναι διπλή. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και τις επόμενες χρονιές και να κατακτήσουν και άλλους τίτλους».

Σ' ερώτηση για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Είναι μία καλή χρονιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι δεν είναι; Συγχαρητήρια, λοιπόν».