Η ενδεκάδα της Ντόρτμουντ για τον μεγάλο τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης
i

Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Η ενδεκάδα της Ντόρτμουντ για τον μεγάλο τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 20:53 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 01.06.2024

Δείτε τις επιλογές του Έντιν Τέρζιτς όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Ντόρτμουντ για τον μεγάλο τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρουν τις δυνάμεις τους το βράδυ του Σαββάτου (01/06, 22:00) στο «Γουέμπλεϊ» με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της κούπας με τα «μεγάλα αυτιά».

Έχοντας πετύχει μια δύσκολη πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά, κερδίζοντας και τα δύο παιχνίδια με 1-0, η Ντόρτμουντ επιστρέφει στο Γουέμπλεϊ», μετά την ήττα της το 2012/13 από την Μπάγερν. Για τη γερμανική ομάδα είναι η τρίτη εμφάνιση στον τελικό του Champions League, με τον μοναδικό θρίαμβο να έρχεται το 1997.

Και από την άλλη, οι τελικοί του Champions League είναι δεύτερη φύση για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι έχουν συγκεντρώσει 14 τίτλους στη διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια - επτά περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα - και έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν άλλο ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη τους μετά τη δραματική πρόκριση τους επί της Μπάγερν στα ημιτελικά.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Γουέμπλεϊ» έγιναν γνωστές οι επιλογές του Έντιν Τέρζιτς όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Η ενδεκάδα της Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Μάατσεν, Σλότερμπεκ, Χούμελς, Ρίερσον, Ζάμπιτσερ, Τσαν, Μπραντ, Σάντσο, Αντεγιέμι, Φίλκρουγκ.