Επικό «κάζο»: Οπαδοί της Ρεάλ ταξίδεψαν για τον τελικό του Champions League με το αεροπλάνο της ομάδας γυναικών της Μπαρτσελόνα

Το αεροπλάνο που ταξίδεψαν στο Λονδίνο οι οπαδοί της Ρεάλ

i

PrtScr

Επικό «κάζο»: Οπαδοί της Ρεάλ ταξίδεψαν για τον τελικό του Champions League με το αεροπλάνο της ομάδας γυναικών της Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 15:17 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 31.05.2024

Μερικοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης που ταξίδεψαν από τη Βαρκελώνη στην Αγγλία, με σκοπό να δουν τον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ (01/06, 22:00), εξεπλάγησαν όταν ανακάλυψαν ότι το αεροπλάνο που τους μετέφερε ήταν διακοσμημένο στα χρώματα της Μπαρτσελόνα.

Το να ταξιδεύεις στον τελικό του Champions League για να υποστηρίξεις την ομάδα σου είναι μια εμπειρία που γίνεται μια φορά στη ζωή σου. Φανταστείτε, όμως, ότι το αεροπλάνο που σας μεταφέρει στον προορισμό σας να είναι επενδυμένο μέσα και έξω με εικόνες παικτών και το σήμα της μεγαλύτερης αντίπαλης ομάδας σας.

Το ίδιο συνέβη και με τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης που ταξίδευαν από το αεροδρόμιο Πρατ της Βαρκελώνης στο Λονδίνο για τον τελικό του Champions League. Τον περασμένο Απρίλιο, η αεροπορική εταιρεία «vueling» παρουσίασε ένα αποκλειστικό αεροπλάνο για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Μπαρτσελόναως μέρος της χορηγίας της με τον καταλανικό σύλλογο.

Αυτό το αεροπλάνο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τις πρωταθλήτριες του Champions League γυναικών για το ταξίδι τους στο Λονδίνο στα ημιτελικά της διοργάνωσης όταν αντιμετώπισαν την Τσέλσι. Τώρα, το ίδιο αεροπλάνο μπήκε για τη μεταφορά οπαδών της Ρεάλ στην αγγλική πρωτεύουσα.

Οι Μαδριλένοι που ήταν παρόντες στο πλήρωμα δεν μπορούσαν να το πιστέψουν και μοιράστηκαν εικόνες και βίντεο από το αεροπλάνο. Τα γέλια και τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα ήταν πολλά...

Αλλά αν κάποιοι εκνευρίστηκαν από την «ασυνειδησία» της αεροπορικής εταιρείας, άλλοι βρήκαν την ευκαιρία να αφήσουν ένα μήνυμα στους αιώνιους αντιπάλους τους. «Αφήστε το εκεί, δεν το έχουν χρησιμοποιήσει από τα προημιτελικά», διαβάζεται ανάμεσα στα πολλά σχόλια στα social media.