Τα ιδιαίτερα παπούτσια του Κρόος για τον τελικό: Εγραψε τα ονόματα της γυναίκας του, των παιδιών του και των σκύλων του

Τόνι Κρόος

Τα ιδιαίτερα παπούτσια του Κρόος για τον τελικό: Εγραψε τα ονόματα της γυναίκας του, των παιδιών του και των σκύλων του

Κώστας Τόπας 14:44 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 01.06.2024

Στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τόνι Κρόος θέλησε να βάλει μία έξτρα πινελιά στα παπούτσια που θα φοράει στον τελικό του Champions League, απέναντι στη Ντόρτμουντ.

Το τελευταίο του παιχνίδι για τη Ρεάλ Μαδρίτης δίνει ο Τόνι Κρόος αυτό το Σάββατο (01/06, 22:00). Ο τελικός του Champions League, κόντρα στην Ντόρτμουντ και στο Γουέμπλεϊ, θα είναι ο τελευταίος του αγώνας με τη φανέλα των «μερένχες».

Σε αυτό το τελευταίο ματς, ο Γερμανός διεθνής μέσος θα φορέσει ιδιαίτερα παπούτσια. Συγκεκριμένα το χρώμα αυτών θα είναι το συνηθισμένο λευκό με χρυσές λεπτομέρειες και προσωποποιημένες με τα ονόματα της συζύγου του, των τριών παιδιών του ακόμα και των δύο σκύλων του.

Αντσελότι: Ο «Νονός» της Βασίλισσας με το σηκωμένο φρύδι θέλει το 15ο Champions League για τη Ρεάλ
CHAMPIONS LEAGUE

13:25 - 01.06.2024

Αντσελότι: Ο «Νονός» της Βασίλισσας με το σηκωμένο φρύδι θέλει το 15ο Champions League για τη Ρεάλ

Η καριέρα του Ιταλού προπονητή, Κάρλο Αντσελότι είναι απαράμιλλη στο Champions League. Αυτό άλλωστε έχει δείξει και η ιστορία. Το βράδυ του Σαββάτου (01/06, 22:00) ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, θα επιδιώξει ένα ακόμη μετάλλιο στην πλούσια τροπαιοθήκη του.

Επιπλέον, καθώς είναι μια τόσο ξεχωριστή μέρα, δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε η ημερομηνία και ο τόπος του τελικού. Μια παραπάνω από εξαιρετική μέρα για τον Τόνι Κρόος που ο Γερμανός θέλει να έχει απαθανατίσει για πάντα.

Να σημειωθεί ότι προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στη σόλα μιας από τα παπούτσια του αναγράφονται με στυλό τα ονόματα των τριών παιδιών του Λεόν, Άμι και Φιν αλλά και του πατέρα του που είναι ζωτικής σημασίας για τον Τόνι Κρόος στον τελικό κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η οικογένεια του Κρόος είναι πολύ δεμένη με τα δύο σκυλιά τους, γι' αυτό και τα ονόματα των Λένοξ και Χούλιος εμφανίζονται στα παπούτσια του Γερμανού. Επιπλέον, ο 34χρονος μέσος ήθελε επίσης να δώσει ένα νεύμα στο Champions League, βάζοντας το λογότυπο της διοργάνωσης στο πίσω μέρος των παπουτσιών του.

Δεν λείπει επίσης η γερμανική σημαία, η οποία αναγράφεται στο τακούνι του παπουτσιού του Κρόος.