Το Γουέμπλεϊ σε ρυθμούς τελικού - Βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Sportal

«Γουέμπλεϊ»

i

©Sportal

Το Γουέμπλεϊ σε ρυθμούς τελικού - Βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Sportal

Sportal newsroom 10:28 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 01.06.2024

Το Sportal βρίσκεται στο «Γουέμπλεϊ» και σας βάζει στο κλίμα για τον μεγάλο τελικό του Champions League μεταξύ Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης (01/06, 22:00).

Το Champions League είναι μια από τις πιο δύσκολες διοργανώσεις. Αυτό άλλωστε έχει αποδείξει και η ιστορία. Απαιτεί τεράστια επιδεξιότητα, αποφασιστικότητα και ακόμη και ένα κομμάτι τύχης. Οι παίκτες ονειρεύονται να περπατήσουν στον αγωνιστικό χώρο ως απλώς αθλητές, αλλά να βγουν από αυτό ως θρύλοι. Φυσικά, μόνο ελάχιστοι μπορούν να το κάνουν αυτό.

Τα όνειρα μιας ομάδας εκπληρώνονται καθώς ακούγεται το σφύριγμα της τελευταίας λήξης. Ενώ η ηττημένη ομάδα φεύγει απογοητευμένη από τον αγωνιστικό χώρο, οι νικητές μπορούν επιτέλους να πάρουν στα χέρια τους ένα από τα πιο διάσημα τρόπαια στον κόσμο. Έχει μια βαρύτητα που ελάχιστες τιμές κρατούν, καθώς οι παίκτες το σηκώνουν στον αέρα. Οι εορτασμοί ξεκινούν και το πάρτι ξετυλίγεται.

Έντιν Τέρζιτς: Από οπαδός στο «κίτρινο τείχος» μέχρι να οδηγήσει τη Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League
CHAMPIONS LEAGUE

09:07 - 01.06.2024

Έντιν Τέρζιτς: Από οπαδός στο «κίτρινο τείχος» μέχρι να οδηγήσει τη Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League

Ο Έντιν Τέρζιτς, ένας φανατικός οπαδός της Ντόρτμουντ που δεν την άφησε στιγμή μόνη της, έχει μπροστά του ένα μία απίστευτα δύσκολη πρόκληση. Να νικήσει την πολυνίκη του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης και να γράψει ιστορία, αυτή τη φορά ως προπονητής των Βεστφαλών.

Ολα αυτά ετοιμαζόμαστε να τα ζήσουμε το βράδυ του Σαββάτου (01/06, 22:00). Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρουν τις δυνάμεις τους στο «Γουέμπλεϊ» με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της κούπας με τα «μεγάλα αυτιά».

Από τη μια η «Βασίλισσα» Ρεάλ, των 14 Κυπέλλων Πρωταθλητριών και από την άλλη η γερμανική «μηχανή», Ντόρτμουντ, κάτοχος του τροπαίου το 1997 που επιστρέφει έντεκα χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή σε τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μια αναμέτρηση κορυφής στη μεγαλύτερη στιγμή της χρονιάς για το στέμμα της Ευρώπης.

Το Sportal βρίσκεται στο «Γουέμπλεϊ» και σας μεταφέρει το κλίμα από το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο: