Νίκη διά πυρός και σιδήρου για την Ντόρτμουντ με «υπογραφή» Γκιρασί
i

©imago

Νίκη διά πυρός και σιδήρου για την Ντόρτμουντ με «υπογραφή» Γκιρασί

Δημήτρης Χούπης 23:34 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:34 - 18.10.2024

Η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη Σαν Πάολι την οποία νίκησε με 2-1 χάρη σε γκολ του Γκιρασί στο 83ο λεπτό.

Η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη Σαν Πάολι, την οποία νίκησε με 2-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους. Οι Βεστφαλοί απείλησαν με τον Μάλεν στο 15' και ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν μια τεράστια ευκαιρία με τον Γκιλαβογκί.

Στο 30ο λεπτό η Σαν Πάουλι σκόραρε με τον Γκιλαβογκί αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ με τον Μπενσεμπαϊνί, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Γκρος και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Βεστφαλίας είχε τον έλεγχο, χάνοντας μια καλή στιγμή με τον Γκιρασί, ο οποίος δεν κατάφερε να «νικήσει» τον τερματοφύλακα. Στο 78ο λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με το φανταστικό γκολ του Σμιθ, ο οποίος με μια... βολίδα έκανε το 1-1. Οι παίκτες της Σαν Πάολι δεν πρόλαβαν να χαρούν την ισοφάριση, αφού πέντε λεπτά μετά η Ντόρτμουντ πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Γκιρασί.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

Η βαθμολογία