Αγχωτική «τεσσάρα» για την Ντόρτμουντ απέναντι στη Χάιντενχαϊμ
i

©imago

Αγχωτική «τεσσάρα» για την Ντόρτμουντ απέναντι στη Χάιντενχαϊμ

Δημήτρης Χούπης 23:26 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 13.09.2024

Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 4-2 της Χάιντενχαϊμ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga, έχοντας πρωταγωνιστή τον Αντεγέμι με δύο γκολ.

Η Ντόρτμουντ μπορεί να αγχώθηκε αλλά επικράτησε με 4-2 της Χάιντενχαϊμ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Νούρι Σαχίν είχε τον έλεγχο απειλώντας με τον Γκιρασί και τον Γκρος και στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Μάλεν από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα της Χάιντενχαϊμ. Πέντε λεπτά μετά ο Αντεγέμι με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της Ντόρτμουντ.

Στη συνέχεια οι παίκτες των φιλοξενούμενων πίεσαν για να βρουν το γκολ που τους βάλουν στο παιχνίδι, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πίρινγκερ στο 36'. Αλλά τρία λεπτά μετά μείωσαν με τον ίδιο, ο οποίος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα για το 2-1.

Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της Χάιντενχαϊμ δεν πρόλαβαν να χαρούν το γκολ, καθώς ένα λεπτό μετά ο Αντεγιέμι με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος η Ντόρτμουντ κρατούσε το προβάδισμα των δύο τερμάτων, αλλά στο 74' ο Μπρούνινγκ μείωσε σε 3-2 από τα έντεκα βήματα. Ο Εμρέ Τσαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ