Ντουκουρέ: Κάθε 90λεπτο και μια προσωπική νίκη
i

Ντουκουρέ/©Intime

Ντουκουρέ: Κάθε 90λεπτο και μια προσωπική νίκη

Αλέξης Σαββόπουλος 09:00 - 23.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 20.08.2024

Ο Ιβοριανός έδειξε με την εμφάνισή του τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που διαθέτει και την αποδοχή του ρόλου που έχει πλέον στο ρόστερ.

Μπορεί τα φώτα να έπεσαν- και δικαιολογημένα- στον Μανου Γκαρθία για την εξαιρετική του εμφάνιση με τον Βόλο αλλά θα ήταν παράλειψη να μην γίνει ξεχωριστή μνεία για τον Σέικ Ντουκουρέ και την συγκινητική προσπάθεια του.

Άλλωστε για τον Ιβοριανό με το μισό διαλυμένο γόνατο κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται είναι και μια μικρή νίκη για τον ίδιο. Και μια απόδειξη του σθένους που επιδεικνύει κόντρα στις προβλέψεις. Ο Ντουκουρέ αγωνίστηκε προχθές βασικός έπειτα από έναν ολόκληρο γύρο προκειμένου να ξεκουραστεί ο επιβαρυμένος Ετέμπο και να πάρει ανάσες ο Νταρίντα.

Μεταξύ ουρανού και γης... 19!

Μεταξύ ουρανού και γης... 19!

Δεν μπορεί. Απλά δεν γίνεται. Τόσες ανατριχιαστικές συμπτώσεις μαζεμένες σε ένα παιχνίδι που ξεκάθαρα η μοίρα μοιάζει να είχε αποφασίσει την τύχη του και τους απόλυτους πρωταγωνιστές του.

Ο Ιβοριανός όχι μόνο έπαιξε αλλά έβγαλε 90λεπτο και μάλιστα αξιοπρεπώς. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι μοιάζει να έχει αποδεχθεί τον συμπληρωματικό του ρόλο στην ομάδα. Αυτόν του στρατιώτη που θα… κάνει τα ρεπό των βασικών αμυντικών χάφ. Κάτι που προφανώς εκτιμά και αναγνωρίζει και ο Πάρντιου που όποτε τον χρειάζεται του δίνει χρόνο.