Ντούσαν Κερκέζ: «Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι όπως τελείωσε το ματς»
i

© Intime

Ντούσαν Κερκέζ: «Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι όπως τελείωσε το ματς»

Sportal newsroom 00:02 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 26.07.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή της Μπότε Πλόβντιβ, Ντούσαν Κερκέζ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο προπονητής της Μπότεφ μίλησε στο τέλος στα ελληνικά επειδή πέρασε από Κύπρο και είπε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκός, αλλά στην ρεβάνς στον αγωνιστικό χώρο θα είναι πόλεμος.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Κερκέζ:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος όταν χάνω. Αλλά πριν το ματς, αν με ρωτούσαν, με δεδομένο το μέγεθος του Παναθηναϊκού θα ήμουν χαρούμενος που γυρνάμε στη Βουλγαρία με το 2-1. Κάθε μικρό λάθος στην Ευρώπη, η αντίπαλη ομάδα μπορεί να το τιμωρήσει. Όσοι είδαν το ματς μπορούν να είναι ικανοποιημένοι. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, μου άρεσαν αρκετά στο δεύτερο, από αυτά που κάναμε. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι όπως τελείωσε ο αγώνας.

Βαθμολογία UEFA: «Πέταξαν» βαθμούς Σκωτία και Αυστρία δίνοντας ευκαιρία στην Ελλάδα ακόμα και για τη 13η θέση
EUROPA LEAGUE

23:41 - 25.07.2024

Βαθμολογία UEFA: «Πέταξαν» βαθμούς Σκωτία και Αυστρία δίνοντας ευκαιρία στην Ελλάδα ακόμα και για τη 13η θέση

Ευνοϊκά ήρθαν τα πράγματα για την Ελλάδα όσον αφορά τη βαθμολογία της UEFA, αφού Σκωτία και Αυστρία «πέταξαν» βαθμούς στα προκριματικά της Πέμπτης (25/7)

Περιμέναμε άλλο Παναθηναϊκό. Περιμέναμε πίεση από το πρώτο λεπτό. Μπορεί το γεγονός ότι δεν το έκανε, να μας μπέρδεψε. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη που έφεραν δύο γκολ για τον αντίπαλο.

Είμαστε πιο έτοιμοι επειδή είχαμε τρία επίσημα ματς. Εμένα μου αρέσει απέναντι σε μεγάλες ομάδες να παίζω στα ίσια. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα, ρόστερ, εμείς δεν είμαστε μεγάλο φαβορί. Απλά έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι αν θέλουμε να περάσουμε».