Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια ο Ντραγκόβσκι

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια ο Ντραγκόβσκι

Γιώργος Σακελλαρίου 10:04 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 27.06.2024

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπαρτολομέϊ Ντραγκόβσκι μέσω ενός ποστ στο Instagram.

Ο Παναθηναϊκός τακτοποίησε και την εκκρεμότητα στους γκολκίπερ.

Το «τριφύλλι», όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε την αγορά του Μπαρτολομέι Ντραγκόβσκι με ένα ποστάρισμα στο Instagram, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να το κάνει γνωστό και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Ο 27χρονος (γεννήθηκε στις 19/8/97) Πολωνός γκολκίπερ με ύψος 1.91 θα ανήκει για τα επόμενα τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο Ντραγκόβσκι είχε έρθει δανεικός από τον ιταλικό σύλλογο τον περασμένο Ιανουάριο με προπονητή τον Φατίχ Τερίμ.

Οι τέσσερις εξτρέμ θα δώσουν μάχη με τις μεταγραφές για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Αλόνσο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:27 - 27.06.2024

Οι τέσσερις εξτρέμ θα δώσουν μάχη με τις μεταγραφές για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει δεδομένα έναν εξτρέμ κι εκτός απροόπτου και δύο. Σε τι θέση βρίσκονται οι Αϊτόρ, Μαντσίνι, Λημνιός, Βέρμπιτς. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Έκανε 16 συμμετοχές κι επιθυμία του Παναθηναϊκού ήταν να τον αγοράσει, ενώ και ο παίκτης δεν ήθελε να παραμείνει στη Σπέτσια και να παίξει στη Serie B.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε από το ταμείο 1,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του Ντραγκόβσκι και ο παίκτης υπέγραψε για τρία χρόνια με τις αποδοχές του να κυμαίνονται λίγο κάτω από το ένα εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος Πολωνός επρόκειτο να έρθει το πρωί της Τετάρτης στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας, αλλά λόγω ενός προβλήματος με τις πτήσεις αφίχθη το απόγευμα και πλέον θα τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο και του προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργου Μουντάκη.

⚽️Όλοι Euro LIVE με απευθείας σύνδεση από το πάρτυ πρόκρισης των Γεωργιανών!