Η απίστευτη ιστορία του Ντρινκγουότερ: Από την κατάκτηση του Premier έως την εργασία σε εργοτάξιο

Ντάνι Ντρινκγουότερ

Η απίστευτη ιστορία του Ντρινκγουότερ: Από την κατάκτηση του Premier έως την εργασία σε εργοτάξιο

Κώστας Τόπας 14:57 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 25.07.2024

Ενας από τους ήρωες της θρυλικής πλέον Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, Ντάνι Ντρινκγουότερ, έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και πλέον έχει κάνει στροφή στην καριέρα του.

Η ζωή κάθε ανθρώπου μπορεί να πάρει πολλές στροφές. Ένα ξεκάθαρο παράδειγμα είναι ο Ντάνι Ντρινκγουότερ. Η ιστορία του πρώην ποδοσφαιριστή έχει αλλάξει τελείως. Ο πρώην Άγγλος ποδοσφαιριστής, το 2016, κατακτούσε μια Premier League, αποτελώνταςέναν από τους ήρωες της θρυλικής πλέον Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι. Τώρα, χρόνια μετά, εργάζεται ως οικοδόμος σε ένα εργοτάξιο.

Αν και ήταν παίκτης νέων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η καριέρα του Ντίνκγουοτερ θα συνδέεται πάντα με τη Λέστερ. Στην ομάδα των «αλεπούδων» έπαιξε περισσότερα από 200 παιχνίδια και άγγιξε τη δόξα μετά την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος του 2016. Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, έγινε διεθνής με την ομάδα της Αγγλίας έως και τρεις φορές.

Μετά τη συνταξιοδότησή του το 2023, η ζωή του άλλαξε εντελώς. Στα 33 του άφησε πίσω του οτιδήποτε είχε σχέση με το ποδόσφαιρο και τη φήμη για να δουλέψει σε εργοτάξιο. Η είδηση ​​αυτή ήρθε στο φως μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα.

Ο παίκτης δημοσίευσε ένα story στο Instagram στον λογαριασμό του στην οποία φαινόταν να εργάζεται σε ένα εργοτάξιο. Οι ακόλουθοί του, έκπληκτοι από τον νέο τρόπο ζωής του, έγραψαν πολλά σχόλια για τη νέα του δουλειά . Ο πρώην παίκτης, βλέποντας τον αντίκτυπο που είχε το δημοσίευμά του, απάντησε στους «θαυμαστές» του: «Έχω λάβει πολλά μηνύματα. Μου αρέσει αυτό. Είναι μια απόφαση», είπε ο Άγγλος.

Αυτή η νέα κατεύθυνση στη ζωή του τον βοήθησε να αφήσει πίσω του κάποια χρόνια στα οποία πέρασε πολύ άσχημα. Ο κόσμος της δουλειάς είναι ο νέος τρόπος ζωής του και, αφού εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο της ελίτ και ό,τι αυτό συνεπάγεται, ο πρώην επιθετικός επιστρέφει στο να βλέπει τη ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.