Ο 16χρονος με το fair play της χρονιάς μίλησε στον Ντέμη Νικολαΐδη: «Θεώρησα σωστό να πω στον διαιτητή ότι δεν με ανέτρεψε» (vids)

Ο Γκιουρτζίδης μιλά στον Νικολαΐδη

i

Ο Γκιουρτζίδης μιλά στον Νικολαΐδη/ printscreen

Ο 16χρονος με το fair play της χρονιάς μίλησε στον Ντέμη Νικολαΐδη: «Θεώρησα σωστό να πω στον διαιτητή ότι δεν με ανέτρεψε» (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:15 - 07.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 14.08.2024

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Σάββας Γκιουρτζίδης, που προέβη στο fair play της χρονιάς μίλησε στον Ντέμη Νικολαΐδη για την κίνησή του.

Στο fair play της χρονιάς προέβη ο Σάββας Γκιουρτζίδης. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Μαΐστρου (ομάδα μέλος του δικτύου ακαδημιών του Παναθηναϊκού) στο ματς κόντρα στον Ορέστη Ορεστιάδας παραδέχθηκε πως δεν του έγινε φάουλ στην φάση στην οποία καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ο διαιτητής κι έτσι ο ρέφερι ανακάλεσε την απόφασή του.

Ο Σάββας Γκιουρτζίδης μπήκε στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας πέρασε τον τερματοφύλακα και βρέθηκε στο έδαφος. Ο διαιτητής της αναμέτρησης αμέσως καταλόγισε πέναλτι. Ο νεαρός όταν σηκώθηκε έσπευσε στο σημείο όπου βρισκόταν ο ρέφερι και του εξήγησε πως δεν του είχε γίνει κάποιο φάουλ, πως δεν υπήρχε κάποια παράβαση. Έτσι, ο «άρχων» του αγώνα ανακάλεσε την απόφασή του. Ο Γκιουρτζίδης με αυτή του την κίνηση κέρδισε το χειροκρότημα όλων όσων βρίσκονταν στο γήπεδο. 

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στην Nova και μίλησε για την ενέργειά του. «Στη φάση βγήκα τετ α τετ, προσπαθώ να περάσω τον τερματοφύλακα και χάνω την ισορροπία μου. Με το που σηκώνομαι βλέπω τον διαιτητή να πηγαίνει στο σημείο του πέναλτι. Δεν είχε γίνει κάποια παράβαση πάνω μου και θεώρησα σωστό να του πω ότι δεν με ανέτρεψε. Με ρώτησε αν είναι και του είπα «όχι όχι ρεφ» και πήρε πίσω την απόφασή του», ήταν τα λόγια του Γκιουρτζίδη. 

Tags: