Ο Αντώνης Ηλιόπουλος έστειλε μήνυμα για Λαμέλα στην ΑΕΚ, με Μέσι και Bella Ciao

Ο Ερικ Λαμέλα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

i

© Intime

Ο Αντώνης Ηλιόπουλος έστειλε μήνυμα για Λαμέλα στην ΑΕΚ, με Μέσι και Bella Ciao

Κώστας Τσίλης 11:26 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 14.07.2024

Ο συνεργάτης στην Ένωση και ξάδελφος του Μάριου Ηλιόπουλου, έδωσε στίγμα για την μεταγραφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με ανάρτηση γεμάτη νόημα

Την προηγούμενη Κυριακή ο στενός συνεργάτης και πρώτος ξάδελφος του Μάριου Ηλιόπουλου, Αντώνης, είχε προαναγγείλει τις μεταγραφές του Στρακόσια, του Περέιρα και του Κοϊτα με ανάρτηση γεμάτη νόημα. Μετά από λίγες μέρες η ΑΕΚ ανακοίνωσε με την σειρά την απόκτηση και των τριών ποδοσφαιριστών. Και τώρα ο Αντώνης Ηλιόπουλος "κτύπησε" ξανά, αυτή την φορά για Έρικ Λαμέλα.

Η ανάρτηση που έκανε ήταν με την φωτογραφία του Αργεντινού πρώην παίκτη της Σεβίλλης, της Τότεναμ και της Ρόμα, αγκαλιά με τον Λίο Μέσι στην εθνική ομάδα. Και με μουσική επένδυση το... Bella Ciao. Προφανώς και αυτή η ανάρτηση του Αντώνη Ηλιόπουλου, ερμηνεύτηκε ως μια ακόμα προαναγγελία μεταγραφής της ΑΕΚ. Αυτή την φορά της τεράστιας περίπτωσης που λέγεται Λαμέλα. Παρόλο που προσπάθησε στην ίδια ανάρτηση ο Ηλιόπουλος να κρατήσει χαμηλά την... μπάλα, γράφοντας "ευσεβής πόθος, μακάρι να έρθει".