Ο Άγιαξ έφτασε στην Αθήνα χωρίς τον Στίβεν Μπεργκβάιν

Στίβεν Μπεργκβάιν

i

ajax.nl

Ο Άγιαξ έφτασε στην Αθήνα χωρίς τον Στίβεν Μπεργκβάιν

13:37 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 07.08.2024

Με μία σημαντική απώλεια θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ο Άγιαξ, αφού ο Ολλανδός εξτρέμ Στίβεν Μπεργκβάιν δεν ήρθε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Άγιαξ, εν όψει του αυριανού (8/8) παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο «Σπύρος Λούης», για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Η αποστολή έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από το Άμστερνταμ λίγο πριν τις 13:00.

Στο αεροπλάνο δεν μπήκε ο Στίβεν Μπεργκβάιν, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο Ολλανδός εξτρέμ έχασε πολλές προπονήσεις και ο προπονητής, Φρανσέσκο Φαριόλι τον άφησε στην Ολλανδία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και να είναι έτοιμος στη ρεβάνς σε μία εβδομάδα.

Βέβαια, δεν είναι βέβαιο ότι τελικά ο Μπεργκβάιν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό. Γιατί η ηλεκτρονική έκδοση της De Telegraph αποκάλυψε πως η Λέστερ έχει καταθέσει μεγάλη προσφορά στον Άγιαξ για την αγορά του Μπεργκβάιν και οι εξελίξεις ίσως να τρέξουν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Στη χώρα μας ταξίδεψε ο Ολλανδός επιθετικός Μπράιαν Μπρόμπι, που επίσως είχε προέρχεται από τραυματισμό. Όμως η παρουσία του Μπρόμπι είναι απαραίτητη, με δεδομένο πως ο έτερος στράικερ του Αίαντα, ο Μπερτράν Τραορέ, είναι ανέτοιμος ακόμα για να αγωνιστεί για 90 λεπτά.