Ο Αλμέιδα έκανε δώρο... αποφόρτισης, στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Ο Αλμέιδα έκανε δώρο... αποφόρτισης, στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 12:23 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 06.09.2024

Η διακοπή του πρωταθλήματος, οι απουσίες λόγω εθνικών και το... μακρινό επόμενο επίσημο ματς, έκαναν τον Αργεντινό τεχνικό να δώσει τριήμερο ρεπό στους κιτρινόμαυρους

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πέρασαν σχεδόν έναν μήνα όχι τόσο με κούραση, όσο με πολύ μεγάλη ένταση. Και προφανώς είναι κάτι που ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να το αποφορτίσει. Θέλει οι παίκτες του να καθαρίσουν εντελώς κυρίως το μυαλό τους. Γι αυτό και αξιοποίησε αυτή την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών, για να κάνει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ένα δώρο... αποφόρτισης.

Τα τελευταία... μέτρα για να φτάσει η ΑΕΚ στην πιο ακριβή μεταγραφή της, είναι και τα πιο ζόρικα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:15 - 06.09.2024

Τα τελευταία... μέτρα για να φτάσει η ΑΕΚ στην πιο ακριβή μεταγραφή της, είναι και τα πιο ζόρικα

Στην Ένωση έχουν μπει στην τελική ευθεία για να κλείσουν την συμφωνία με την Τσέλσι για τον Φοφανά, ωστόσο οι λεπτομέρειες είναι και το πιο περίπλοκο κομμάτι μέχρι να κλείσει το deal

Ο Αλμέιδα έδωσε τριήμερο ρεπό. Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ έγινε σήμερα το πρωί. Και το επόμενο ραντεβού στα Σπάτα για δουλειά, είναι την Τρίτη το πρωί. Άλλωστε η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΚ, είναι το ματς πρωταθλήματος με τον Βόλο, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επομένως η ημερομηνία του επόμενου επίσημου ματς, οι πολλές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων, επέτρεψαν στον Αλμέιδα να κάνει δώρο στους παίκτες του ένα μεγάλο ρεπό. Πιθανότατα το τελευταίο τόσο μεγάλο, μέχρι και την διακοπή που θα γίνει για τις γιορτές των Χριστουγέννων.