Ο Αλμέιδα έκανε μια πρωτόγνωρη κίνηση στη διετία του στην ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα έκανε μια πρωτόγνωρη κίνηση στη διετία του στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 23:35 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 16.08.2024

Ο Αργεντινός τεχνικός σε μια κίνηση που έκανε για πρώτη φορά στα δυο χρόνια που βρίσκεται στην Ένωση, επέστρεψε στο γήπεδο μετά τη λήξη για να μιλήσει για λίγο στους ποδοσφαιριστές

Μετά την λήξη του παιχνιδιού με τη Νόα, ο κόσμος της ΑΕΚ αποδοκίμαζε έντονα από τις εξέδρες. Οι ποδοσφαιριστές είχαν μείνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι. Άκουγαν τις αποδοκιμασίες, μάλλον αμήχανοι. Ο Ματίας Αλμέιδα είχε μπει στα αποδυτήρια, όμως επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο.

Σοκαριστικός αποκλεισμός της ΑΕΚ από την άσημη Νόα
CONFERENCE LEAGUE

22:42 - 15.08.2024

Σοκαριστικός αποκλεισμός της ΑΕΚ από την άσημη Νόα

Η ΑΕΚ παρότι έκανε ροντέο το παιχνίδι με το γκολ που βρήκε στις καθυστερήσεις, δεν κατάφερε να βρει και το δεύτερο που ήθελε και γνώρισε έναν σοκαριστικό αποκλεισμό, αφού το 1-0 επί της Νόα δεν ήταν αρκετό λόγω της ήττας με 3-1 στο πρώτο ματς στην Αρμενία.

Σε μια κίνηση που έκανε για πρώτη φορά στην διετία που βρίσκεται στην ΑΕΚ, μάζεψε τους παίκτες γύρω του και για περίπου δυο λεπτά τους μίλησε. Την ίδια στιγμή ο κόσμος συνέχισε να αποδοκιμάζει. Ενώ στην συνέχεια όλοι μαζί μπήκαν στα αποδυτήρια, με τον Μπρούνο Άλβες να έχει πλησιάσει επίσης τους παίκτες και τον προπονητή.