Ο Αλμέιδα προτίμησε μόνο... θεωρία στο ξενοδοχείο και ακύρωσε την απογευματινή προπόνηση

Ο Αλμέιδα προτίμησε μόνο... θεωρία στο ξενοδοχείο και ακύρωσε την απογευματινή προπόνηση

Κώστας Τσίλης 19:32 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 05.07.2024

Παρά το γεγονός πως υπήρχε στο πρόγραμμα δουλειά στο γήπεδο για τους παίκτες της ΑΕΚ και το απόγευμα, ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε να δείξει μόνο βίντεο και να αφήσει τους "κιτρινόμαυρους" να χαλαρώσουν και να παρακολουθήσουν το Euro

Ο Ματίας Αλμέιδα μεταξύ άλλων είναι και ένας προπονητής που ξέρει να διαβάζει πολύ καλά τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών του. Και να επιλέγει τις περισσότερες φορές αυτό που είναι το καλύτερο γι αυτούς. Πάνω σ' αυτή την λογική, άλλαξε το πρόγραμμα της ΑΕΚ εδώ στο Μπουργκ και μάλιστα την τελευταία στιγμή.

Οι παίκτες της Ένωσης ήξεραν πως βάσει προγράμματος, θα υπήρχε προβολή βίντεο στο ξενοδοχείο και κατόπιν απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο. Η ανάλυση και η δουλειά στην θεωρία έγινε κανονικά από τον Αλμέιδα. Όμως μόλις ολοκληρώθηκε, ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε στους παίκτες πως τους χαρίζει την απογευματινή προπόνηση.

Προφανώς κρίνοντας πως και ενόψει του αυριανού φιλικού με την Μπριζ, η χαλάρωση και η αποφόρτιση, ήταν αυτό που οι παίκτες χρειαζόντουσαν περισσότερο από κάθε τι άλλο. Και βεβαίως αυτή την ακύρωση της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την εκμεταλλεύτηκαν, για να παρακολουθήσουν και το ματς της Ισπανίας με την Γερμανία, που κανονικά θα έχαναν, αν υπήρχε απογευματινή προπόνηση.