Ο Αλμέιδα υποχρεωτικά θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή για να φτιάξει το πλάνο για τον ΠΑΟΚ

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Ο Αλμέιδα υποχρεωτικά θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή για να φτιάξει το πλάνο για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Τσίλης 16:56 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 14.10.2024

Δεν θα έχουν επιστρέψει οι διεθνείς της ΑΕΚ πριν από το τέλος της εβδομάδας και ως εκ τούτου ο Αλμέιδα θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι να μπορέσει να καταστρώσει το αγωνιστικό του σχέδιο.

Για μια ακόμα διακοπή για υποχρεώσεις εθνικών ομάδων, ο Ματίας Αλμέιδα είναι υποχρεωμένος να έχει συνεχώς στο τραπέζι έναν παγκόσμιο... χάρτη, αλλά και τις αεροπορικές συνδέσεις της Αθήνας με τα οποία απίθανα μέρη του πλανήτη, προκειμένου να ξέρει τι του γίνεται. Ειδικά από την στιγμή που η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα, καταλήγει σε ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το... στρατηγείο του Ριμπάλτα θα είναι στο προπονητικό της ΑΕΚ, δίπλα στην ομάδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:30 - 13.10.2024

Το... στρατηγείο του Ριμπάλτα θα είναι στο προπονητικό της ΑΕΚ, δίπλα στην ομάδα

Δυο γραφεία θα έχει ο Ριμπάλτα, το ένα στην ΠΑΕ και το άλλο στα Σπάτα, όμως το στρατηγείο του θα βρίσκεται κυρίως στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ για να μπορεί να βρίσκεται επί καθημερινής βάσης κοντά στην ομάδα.

Μπορεί οι Έλληνες διεθνείς ήδη από την σημερινή προπόνηση να επιστρέφουν κανονικά στα Σπάτα, καθώς έπαιξαν χθες στο Καραϊσκάκη. Μπορεί ο Νίκλας Ελίασον, που σήμερα έχει την τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση με την Σουηδία, το αργότερο αύριο το βράδυ να αναμένεται ξανά στην Ελλάδα. Όμως από εκεί και πέρα, ο Αλμέιδα θα περιμένει επιστροφές μέχρι και την Πέμπτη. Ως εκ τούτου, το αγωνιστικό του πλάνο για το ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι αδύνατον να το φτιάξει πριν από την Παρασκευή το μεσημέρι.

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά παίζει αύριο το απόγευμα παιχνίδι με την εθνική της Μαυριτανίας. Δεν είναι εύκολο το ταξίδι της επιστροφής, αλλά θεωρητικά θα μπορεί να βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα ακόμα και αργά το βράδυ της Τετάρτης. Αυτό σημαίνει πως στα Σπάτα για προπόνηση, θα δώσει το παρών την Πέμπτη. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Φραντζί Πιερό.

Ο φορ της ΑΕΚ έχει παιχνίδι με την Αϊτινή ξημερώματα Τρίτης. Το ταξίδι της επιστροφής του Πιερό, είναι πιο μεγάλο και πιο περίπλοκο από του Κοϊτά. Θεωρητικά έχει μπροστά του ολόκληρη την Τρίτη, αλλά με τις αλλαγές των πτήσεων και της ώρας, Αθήνα θα πατήσει και αυτός από το απόγευμα της Τετάρτης. Επομένως και ο Πιερό θα κάνει την πρώτη του προπόνηση την Πέμπτη.

Υπάρχουν όμως και ποδοσφαιριστές που θα αργήσουν ακόμα περισσότερο να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Τόσο ο Ορμπελίν Πινέδα, όσο και ο Άλεξ Κάλενς, έχουν τις τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με Μεξικό και Περού αντίστοιχα, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Αυτό είναι ένα... έργο που το έχει μάθει πλέον ο Αλμέιδα. Ξέρει πως σ' αυτές τις περιπτώσεις αμφότεροι με το ταξίδι που έχουν κατόπιν να κάνουν, θα βρίσκονται στην Αθήνα την Πέμπτη το βράδυ. Και επομένως στα Σπάτα για την πρώτη προπόνηση, θα δώσουν το παρών Παρασκευή. Δηλαδή στην προτελευταία προπόνηση, πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ.