Ο Αλόνσο αφιέρωσε όλη τη χρονιά στη μνήμη του Μπάλντοκ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Αλόνσο αφιέρωσε όλη τη χρονιά στη μνήμη του Μπάλντοκ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 10:55 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 21.10.2024

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, θρηνώντας την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η ατάκα του Ουρουγουανού προπονητή για τον ποδοσφαιριστή του, που συγκίνησε.

Η επιστροφή στην πεζή αγωνιστική πραγματικότητα συνοδεύτηκε με νίκη για το Τριφύλλι, στο 1-0 του Ηρακλείου απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Πράσινοι είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, τον οποίο τιμούν με κάθε τρόπο. Το ζέσταμα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» έγινε με προπονητικά μπλουζάκια με τον αριθμό της φανέλας του εκλιπόντος στην πλάτη, το «32».

Στο γκολ του Τετέ, ο Βραζιλιάνος σκόρερ και οι συμπαίκτες του ύψωσαν τη φανέλα του Μπάλντοκ αγκαλιασμένοι. Στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε, ο Ντιέγκο Αλόνσο ήταν συγκινησιακά φορτισμένος. Μίλησε για τον αγώνα και για τη θλίψη που υπάρχει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού από το τραγικό γεγονός.

Ο Ουρουγουανός προπονητής αφιέρωσε όλη τη χρονιά στη μνήμη του Μπάλντοκ, κάθε παιχνίδι, κάθε νίκη, κάθε διάκριση στην οποία, ενδεχομένως να φτάσει το Τριφύλλι. Ρωτήθηκε για το πως ο οργανισμός των Πράσινων διαχειρίστηκε την απώλεια του 31χρονου. Ο Αλόνσο απάντησε: «Δεν είναι σωστό, δεν είναι ηθικό να μιλήσω για τον τρόπο διαχείρισης. Είμαστε θλιμμένοι. Μπορούμε να προσφέρουμε σεβασμό στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Αφιερώνουμε όλη τη χρονιά στη μνήμη του Τζορτζ».

Χαρακτηρίζοντας τις ημέρες που πέρασαν σκληρές και δύσκολες. «Είμαστε θλιμμένοι για ό,τι μας συνέβη. Ήταν δύσκολος αγώνας για εμάς. Είμασταν σοβαροί, αν είμασταν πιο ακριβείς και πιο αποτελεσματικοί, θα μπορούσαμε να έχουμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερο σκορ», συμπλήρωσε στις δηλώσεις του.