O ανατριχιαστικός τραυματισμός του Όντεγκααρντ θορύβησε Νορβηγία και Άρσεναλ

O ανατριχιαστικός τραυματισμός του Όντεγκααρντ θορύβησε Νορβηγία και Άρσεναλ

Νεφέλη Μπισμπίκη 12:45 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 10.09.2024

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ αποχώρησε πρόωρα από τον αγώνα ανάμεσα σε Νορβηγία και Αυστρία, εξαιτίας του τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Η Νορβηγία επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας επί της Αυστρίας με 2-1 στο πλαίσιο του Nations League, αλλά έχασε έναν πολύτιμο παίκτη. Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά πριν το 70', αφού η ομάδα του προηγείτο με 1-0.

Άνετες νίκες για Γαλλία και Ιταλία - Χατ τρικ ο απίθανος Σέσκο και πρώτο τρίποντο για τη Σλοβενία
NATIONS LEAGUE

23:43 - 09.09.2024

Άνετες νίκες για Γαλλία και Ιταλία - Χατ τρικ ο απίθανος Σέσκο και πρώτο τρίποντο για τη Σλοβενία

Η Γαλλία πανηγύρισε άνετα τη νίκη κόντρα στο Βέλγιο (2-0), ενώ η Ιταλία έκανε το 2/2 στον όμιλο. Το χατ τρικ του Σέσκο στο Σλοβενία - Καζακστάν ήταν αυτό που... έκλεψε δίχως αμφιβολία την παράσταση στη βραδιά.

Συγκεκριμένα , ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Νορβηγίας και συμπαίκτης του Έρλινγκ Χάαλαντ, κατά την διάρκεια μιας μονομαχίας με τον Αυστριακό επιθετικό Christoph Baumgartner, έπεσε άσχημα γυρνώντας τον αριστερό αστράγαλο, με αποτέλεσμα την άμεση αντικατάστασή του.

Οι άνθρωποι της ομάδας θορυβήθηκαν, βλέποντάς τον να αποχωρεί κλαίγοντας από το γήπεδο.

Ο γιατρός της ομάδας, Όλα Σαντ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, συνέστησε υπομονή ώστε να γίνουν οι εξετάσεις και να αξιολογηθεί το μέγεθος της ζημιάς του παίκτη της Άρσεναλ.

«Έπαθε ένα μικρό διάστρεμμα στον αστράγαλο. Θα δούμε... ίσως χρησιμοποιούμε υπέρηχο για να το δούμε. Εάν δεν είμαστε σίγουροι, αύριο θα γίνει μαγνητική τομογραφία... αλλά όταν υπάρχει τραυματισμός στον αστράγαλο πρέπει να περιμένει».

«Έμοιαζε άσχημα και στα αποδυτήρια», είπε ο προπονητής της Νορβηγίας Στάλε Σόλμπακεν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!