Ο Αντούνα προπονήθηκε μόνος του και πιέζει την Κρουζ Αζούλ για να φύγει
i

© Jaime Lopez/Getty Images/Ideal Images

Ο Αντούνα προπονήθηκε μόνος του και πιέζει την Κρουζ Αζούλ για να φύγει

21:31 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 20.08.2024

Μία διαδικτυακή αντίδραση του Ούριελ Αντούνα, «πρόδωσε» με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του Μεξικανού εξτρέμ. Προπονήθηκε μόνος του την Τετάρτη και όχι με την ομάδα.

Ο Ούριελ Αντούνα εξωτερίκευσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την επιθυμία του να ενταχτεί στον Παναθηναϊκό! Ο Μεξικανός εξτρέμ όχι μόνο έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» για τους όρους της συνεργασίας τους, αλλά πιέζει την ομάδα του για να φύγει!

Ο ρεπόρτερ Κέρι Ρουίζ, ο οποίος έχει αποκαλύψει αρκετές λεπτομέρειες για την υπόθεση και έχει πρόσβαση στο περιβάλλον του Αντούνα, υποστήριξε σε tweet πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να πάρει μεταγραφή!

Ο Αντούνα φέρεται να συνομίλησε με στελέχη της Κρουζ Αζούλ και τους ενημέρωσε για την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο λόγος που την Τετάρτη, ο Μεξικανός εξτρέμ προπονήθηκε μόνος και όχι με τους συμπαίκτες του.

Ο Κέρι Ρουίζ έγραψε στο Twitter για τον Αντούνα: «Σήμερα πρέπει να επισημάνουμε τον Ούριελ Αντούνα, ο οποίος πιέζει με κάθε μέσο που διαθέτει την Κρουζ Αζουλ, για να τον αφήσει να φύγει. Ο επιθετικός προπονείται ξεχωριστά από την ομάδα και κατέστησε σαφές ήδη στην ομάδα ότι θέλει να πάρει μεταγραφή».

Τους ισχυρισμούς του Κέρι Ρουίζ ήρθε να επιβεβαιώσει με τον τρόπο του ο Αντούνα αυτοπροσώπως. Ο 25χρονος επιθετικός με το προφίλ που διατηρεί στο Twitter, πάτησε «Like» στην προαναφερόμενη ανάρτηση του Κέρι.

Με τον Μεξικανό δημοσιογράφο να αναδεικνύει το «Like» του Αντούνα και την ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο διεθνής άσος επιθυμεί να φορέσει τα πράσινα. «Οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ δύσκολες. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την προοπτική επιστροφής στην Ευρώπη. Είναι ο κύριος στόχος του».

Αναμφίβολη, η έντονη επιθυμία του Αντούνα να έρθει στην Ελλάδα, θα επηρεάσει τον σχεδιασμό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Είναι γνωστό πόση βαρύτητα δίνει ο Σέρβος προπονητής στην όρεξη που δείχνει ένας παίκτης για να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιοβάνοβιτς έθεσε στον περιθώριο τον Αλιρεζά Τζάχανμπανκς, όταν κατάλαβε ότι το Τριφύλλι δεν είναι η πρώτη επιλογή του Ιρανού. Αντίστοιχα, θα επιμείνει στον Αντούνα, αφού διαπιστώνει τη θέληση του για να συνεργαστούν.