Ο Άρης έχει πλέον σύμμαχο και τον ίδιο τον Μόντσου

Φωτ. IMAGO

Ο Άρης έχει πλέον σύμμαχο και τον ίδιο τον Μόντσου

Αλέξης Σαββόπουλος 14:11 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 28.07.2024

Ο 25χρονος μέσος πιέζει και ο ίδιος την Βαγιαδολιδ να τον αφήσει να έρθει στον Άρη που ανέβασε κι άλλο την προσφορά του.

Σε νούμερο ένα στόχο έχει εξελιχθεί ο Μόντσου για τον Άρη όπως από χθες έγραψε το Sportal. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει καταθέσει μια πολύ υψηλή προσφορά στη Βαγιαδολιδ με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2026. Για την ακρίβεια ο Άρης προσφέρει 3,5 εκ ευρώ έχοντας ανεβάσει την τελική του προσφορά και έχει πλέον σύμμαχο στην προσπάθεια να αποσπάσει το ναι της ισπανικής ομάδας, τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

 Ο Μόντσου βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική να έρθει στον Άρη αφού και η οικονομική του πρόταση στον ίδιο είναι πολύ ελκυστική και πιέζει κι αυτός από την πλευρά του την ομάδα του να συναινέσει στην παραχώρηση του. Πλέον το θέμα βρίσκεται στο να συμφωνήσουν οι δυο ομάδες στον τρόπο καταβολής των χρημάτων που προσφέρει ο Άρης, κάτι που μοιάζει πλέον εξαιρετικά πιθανό με την επιθυμία του παίκτη να πάρει μεταγραφή.

Ούγκο Μάγιο: Ενας από τους τελευταίους ρομαντικούς στο Βικελίδης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:02 - 26.07.2024

Ούγκο Μάγιο: Ενας από τους τελευταίους ρομαντικούς στο Βικελίδης

Η σχέση ανιδιοτελούς αγάπης και αφοσίωσης στη μια και μοναδική ομάδα που αγωνίστηκε στην πατρίδα του, ο 33χρονος δεξιού μπακ που φέρνει ο Αρης για να προσθέσει ποιότητα, εμπειρία και μια έντονη προσωπικότητα στα αποδυτήρια. Το Sportal ξετυλίγει το κουβάρι της μιας ζωής ντυμένης στα γαλάζια της Θέλτα.