Ο Άρης γνωρίζει τα οικονομικά δεδομένα μιας πιθανής συνεργασίας με τον Αραούχο

Ο Άρης γνωρίζει τα οικονομικά δεδομένα μιας πιθανής συνεργασίας με τον Αραούχο

Αλέξης Σαββόπουλος 14:39 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 14.07.2024

Ποιο είναι το οικονομικό status που διέπει τις συζητήσεις του Άρη με την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού και ποιες οι δυσκολίες που υπάρχουν.

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι μια από τις επιλογές του Άρη για την επίθεση και έχει ένα πακέτο που η ομάδα της Θεσσαλονίκης θεωρεί ελκυστικό, για αυτό και τον προσέγγισε. Είναι καλός παίκτης, η ηλικία του δεν είναι απαγορευτική, κάνει ισχυρό γκελ στον κόσμο της ομάδας και φυσικά γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ταλαιπωρήθηκε βέβαια την περασμένη σεζόν από ένα τραυματισμό στο γόνατο αλλά στις επαφές που έκανε ο Άρης με τον εκπρόσωπο του, έλαβε διαβεβαιώσεις ότι ιατρικώς δεν έχει πλέον κανένα θέμα και δεν χρήζει επέμβασης όπως κυκλοφόρησε.

Ο Άρης γνωρίζει καλά επίσης και τα οικονομικά δεδομένα μιας πιθανής συνεργασίας που με βάση όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή, δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Ο Αργεντινός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, μπορεί να μην αξιώνει το 1εκ που φέρεται να ζήτησε από την ΑΕΚ αλλά ένα ποσό μικρότερο. Αρκετά παραπάνω όμως από όσα δύναται να προσφέρουν οι κιτρινόμαυροι για τον θεωρητικά δεύτερο φορ του ρόστερ, με δεδομένο ότι αν αποχωρήσει ο Μορόν, ο Αρης θα ψάξει να τον αντικαταστήσει με έναν ισάξιο φορ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η περίπτωση του… καίγεται αφού αρέσει πολύ στον Θόδωρο Καρυπίδη. Θα πρέπει όμως είτε ο παίκτης να μειώσει τις απαιτήσεις του είτε ο Άρης να ανεβεί και σίγουρα θα εξαρτηθεί και από τις εναλλακτικές που έχουν, τόσο ο Άρης όσο και ο παίκτης.