Ο Άρης ζήτησε εισιτήρια για ΟΑΚΑ, αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός

ΟΑΚΑ

i

©Intime

Ο Άρης ζήτησε εισιτήρια για ΟΑΚΑ, αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός

Αλέξης Σαββόπουλος 12:52 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 21.10.2024

Την άρνηση του Παναθηναϊκού συνάντησε ο Άρης στο αίτημά του για τη χορήγηση εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα στο ΟΑΚΑ στη σύσκεψη που έγινε.

Οι τέσσερις σερί νίκες του Άρη στο πρωτάθλημα έχουν προκαλέσει τον ενθουσιασμό των φίλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα άνοιξαν την όρεξή τους για να τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα που χθες μετά το τέλος του αγώνα με την Athens Kalithea προέτρεπαν την ΠΑΕ Αρης να ζητήσει εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Η αλήθεια είναι ότι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είχε ήδη μεριμνήσει για αυτό από την προηγούμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα από την περασμένη Παρασκευή που πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Σε αυτή οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν όσα περισσότερα εισιτήρια μπορούσε να διαθέσει ο Παναθηναϊκός για τις ανάγκες των φιλάθλων του Άρη που θα ήθελαν να κατέβουν ΟΑΚΑ. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ήταν κάθετα αρνητική για να δώσει εισιτήρια, με αποτέλεσμα να μην πάρει τελικά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Άρης αποφασισμένος για όλα με τον Μάνου Γκαρθία... on fire
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:06 - 20.10.2024

Άρης αποφασισμένος για όλα με τον Μάνου Γκαρθία... on fire

Έχοντας σε ασύλληπτο βράδυ τον Μάνου Γκαρθία, ο Άρης επικράτησε της Athens Kallithea με 2-0, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 18 βαθμούς, συνεχίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού που ακολουθεί.