Ο αριστερός μπακ έκλεισε με την «σφραγίδα» του Αλόνσο

Ντιέγκο Αλόνσο

i

Intime

Ο αριστερός μπακ έκλεισε με την «σφραγίδα» του Αλόνσο

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:20 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 03.07.2024

Οι προσπάθειες ατζέντηδων να προτείνουν παίκτες για το αριστερό άκρο της άμυνας πέφτουν στο... κενό τις τελευταίες ώρες, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει εγκρίνει απόλυτα τον αριστερό μπακ που θα ανακοινώσει ο Παναθηναϊκός.

Διάχυτη είναι η αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση αριστερού μπακ στις επόμενες ώρες. Στη μανατζερική πιάτσα τονίζουν πως όσοι ατζέντηδες προσπάθησαν να προτείνουν παίκτες στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, έλαβαν την απάντηση πως το ψάξιμο έχει σταματήσει και η θέση έχει καλυφθεί.

Αυτό σημαίνει πως οι «πράσινοι» έπαψαν να ασχολούνται με τον Δημήτρη Γιαννούλη, γιατί ταυτόχρονα έκλεισαν άλλον ποδοσφαιριστή. Και προτίμησαν να μην ρισκάρουν να τον χάσουν, περιμένοντας και άλλο τον διεθνή άσο της Εθνικής Ελλάδας.

Έτσι και αλλιώς, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είχαν τα χρονικά περιθώρια να μεταθέσουν για λίγο τη μεταγραφή του αριστερού μπακ. Η σλοβενική Μάριμπορ ή η βουλγαρική Μπότεφ Πλόντβιβ δεν φοβίζουν στον Β’ προκριματικό του Europa και η αποστολή θα επιτευχθεί με τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς.

Εν τέλει, αφού στο Τριφύλλι έθεσαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα, αποφάσισαν να προχωρήσουν με την εναλλακτική και να μην χρονοτριβήσουν άλλο με τον Γιαννούλη. Εκτιμώντας, κιόλας, πως ο 28χρονος αμυντικός δεν ένιωθε ενθουσιασμένος με τον επαναπατρισμό του και δεν θα ήταν τόσο ευτυχισμένος στην Αθήνα.

Για τους «πράσινους», έχει σημασία εκτός από τα αγωνιστικά προσόντα και τον χαρακτήρα, ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα έρθει στο «Γεώργιος Καλαφάτης», να μην το αντιμετωπίζει ως έσχατη λύση. Κάτι που δεν ίσχυε ξεκάθαρα με τον Γιαννούλη.

Συν τις άλλοις, πλέον ο αριστερός μπακ που έχει επιλεγεί, θα φέρει τη σφραγίδα του Ντιέγκο Αλόνσο. Γιατί ο Γιαννούλης ως επιλογή, προϋπήρχε της πρόσληψης του Ουρουγουανού. Ναι μεν ο Αλόνσο δεν τάχθηκε κατά του Έλληνα αμυντικού, όμως είναι προφανές πως ο καθένας προτιμά να διαλέγει προσωπικά ένα «εργαλείο» της δουλειάς του, παρά να συναινεί σε μία προαποφασισμένη ενέργεια.