Ο αρχηγός της Μαγιόρκα «διέταξε» τον Βινίσιους να φιλήσει το σήμα (vid)
i

Μαγιόρκα - Ρεάλ Μαδρίτης / © Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ο αρχηγός της Μαγιόρκα «διέταξε» τον Βινίσιους να φιλήσει το σήμα (vid)

Κώστας Τόπας 14:20 - 06.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 20.08.2024

Ο αρχηγός της Μαγιόρκα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ρεάλ, τα έβαλε με τον τον Βινίσιους τον οποίο και... διέταξε να φιλήσει το σήμα της Μαγιόρκα.

Κατώτερη των περιστάσεων -και σαφώς επηρεασμένη από την απουσία του Καρίμ Μπενζεμά- η Ρεάλ έφυγε με… άδειες βαλίτσες από τις Βαλεαρίδες, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Μαγιόρκα.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Βινίσιους, έγινε γι' ακόμα μία φορά, αποδέκτης ρατσιστικών συνθημάτων από οπαδούς της Μαγιόρκα. Στον αγώνα της Ρεάλ με την Βαγιαδολίδ, τον είχαν αποκαλέσει επίσης «μαϊμού», ενώ πριν από τον αγώνα κυπέλλου με την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οπαδοί των «ροχιμπλάνκος» είχαν κρεμάσει σε μια γέφυρα μια κούκλα με τη φανέλα του.

Αυτή τη φορά εκτός από τους οπαδούς της Μαγιόρκα, ο Βινίσιους ήρθε αντιμέτωπος και με την προκλητική συμπεριφορά του αρχηγού από τις Βαλεαρίδες, Αντόνιο Ράγιο. Στο ημίχρονο, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ, εθεάθη να κάνει χειρονομίες προς το σήμα της Ρεάλ και να εξοργίζει τους οπαδούς της Μαγιόρκα.

Ο Ράγιο ως απάντηση... υποχρέωσε τον Βινίσιους να φιλήσει το σήμα της Μαγιόρκα, χωρίς ωστόσο ο αστέρας των Μαδριλένων να ανταποκρίνεται...