Ο Α.Σ. Άρης τίμησε τον μικρό ήρωα, Νίκο Αυλιώτη (video)

Ο Α.Σ. Άρης τίμησε τον μικρό ήρωα, Νίκο Αυλιώτη (video)

Αλέξης Σαββόπουλος 13:50 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 23.09.2024

Ο νεαρός φίλαθλος του Αρη είχε βοηθήσει στις φωτιές στο Παγγαίο, και είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα.

Ο Νίκος Αυλιώτης είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την αρωγή που πρόσφερε στην κατάσβεση των πυρκαγιών οι οποίες έπληξαν και το Παγγαίο στα τέλη του Αυγούστου.

Ο 14χρονος μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, παρά το νεαρό της ηλικίας του, με αυταπάρνηση έδωσε τη βοήθειά του στις πυροσβεστικές δυνάμεις, στη Μεσορόπη Παγγαίου, ώστε να καταπολεμήσουν τις φωτιές που ξέσπασαν. Ο νεαρός φιλοξενήθηκε στον χθεσινό αγώνα του Αρη με τον Ολυμπιακό, πήρε μια φανέλα της ομάδας δώρο με το όνομά του (θα του δοθεί και ένα ειστήριο διαρκείας), ενώ παράλληλα επισκέφτηκε και τα γραφεία του ερασιτέχνη όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του ΑΣ Λευτέρης Αρβανίτης

Όπως αναφέρει ο ΑΣ Άρης στο βίντεο που ανέβασε:

“Ο Νίκος δήλωσε στην κάμερα φίλαθλος του ΑΡΗ και ο Α.Σ. έσπευσε να τον αναζητήσει, προκειμένου να τον τιμήσει για τη γενναία κίνησή του. Όπερ και εγένετο. Μετά από τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας μας με τον Ολυμπιακό, ο νεαρός βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη, μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό του, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Λευτέρης Αρβανίτης. Του πρόσφερε ένα εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ενώ το ίδιο θα γίνει και με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, όπως και μία φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης, έχοντας στο πλευρό του τον Νίκο, δήλωσε:

«Βλέποντας το βίντεο που μου έστειλαν κάποιοι φίλοι, αυτό που μου έκανε εξαιρετική εντύπωση ήταν η κοινωνική ευαισθησία και συναίσθηση που είχε αυτό το παιδί και η υποστήριξη και η αλληλεγγύη που έδειξε σε μια δύσκολη κατάσταση για την περιοχή. Άφησε τις παραλίες και τα κινητά και πήγε να βοηθήσει τους πυροσβέστες με νερά και τρόφιμα.

https://www.facebook.com/arisac.gr/videos/543821681510549

Από τη στιγμή που υποστηρίζει τον ΑΡΗ, θελήσαμε να τον επιβραβεύσουμε γι’ αυτήν την ευαισθησία του. Του δώσαμε ένα εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, θα του δώσουμε και της ΚΑΕ, και μία φανέλα του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ, καθότι είναι και ποδοσφαιριστής.

Να πούμε και πολλά μπράβο στην οικογένεια, γιατί όλα ξεκινούν από εκεί, αυτές οι ωραίες παροχές που δίνουν στα παιδιά, ώστε αργότερα να βγουν στην κοινωνία και να έχουν τους σωστούς, δυνατούς και εξαιρετικούς χαρακτήρες και να βοηθούν πάντα τον κόσμο».

Ο Νίκος Αυλιώτης, σεμνός όπως είναι, είπε από την πλευρά του: «Δεν περίμενα να βρεθώ σ’ αυτήν τη θέση. Όλοι οι άνθρωποι στο Παγγαίο βοήθησαν όπως κι εγώ στις δύσκολες στιγμές»”.

«Στις θέσεις που παίζετε είστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»: Τα λόγια του Καρυπίδη πριν από τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:58 - 23.09.2024

«Στις θέσεις που παίζετε είστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»: Τα λόγια του Καρυπίδη πριν από τον Ολυμπιακό

Το… μασάζ του ισχυρού άνδρα του Αρη σε Μόντσου, Σιφουέντες, Σίστο, Μορόν και Μάνου Γκαρθία έφερε αποτέλεσμα. Τι τους ζήτησε και ποια ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε.