Ο ασταμάτητος Μορόν, τα ρεκόρ που κυνηγά και το… μισό γκολ ανά παιχνίδι

Ο ασταμάτητος Μορόν, τα ρεκόρ που κυνηγά και το… μισό γκολ ανά παιχνίδι

Οι επιδόσεις του "Killer" της επίθεσης του Άρη, πόσα γκολ ακόμη χρειάζεται για να γίνει ο πιο πετυχημένος ξένος σκόρερ στην ιστορία των κιτρινόμαυρων.

Ο Μορόν συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα και βάζει πλώρη για να γίνει ο ξένος ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του Άρη, ειδικά αν ανανεώσει το συμβόλαιό του και εφόσον παραμείνει το ίδιο… στενά συνδεδεμένος με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Άρη κόντρα στη Λαμία, πρόσθεσε άλλα δυο τέρματα, χαρίζοντας μια ακόμη νίκη στον Άρη και έφτασε πλέον τα 27 με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Επίδοση που τον κατατάσσει ήδη στην 5η θέση των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών του Άρη. Νούμερα εκπληκτικά αν σκεφτούμε ότι τα έχει πετύχει σε μόλις 52 παιχνίδια (δηλαδή ποσοστό 0,52 ανά αγώνα).

Ο Ισπανός χρειάζεται μόλις δυο ακόμη για να πιάσει στην 4η θέση τον Μπρούνο Γκάμα που είχε σημειώσει 29 αλλά σε 125 παιχνίδια αφού έπαιξε τέσσερις σεζόν συνολικά στον Άρη και μετά να θέσει τον μεγάλο στόχο να… πιάσει τους τρεις ξένους που έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ με τη φανέλα του Άρη και να γράψει ιστορία. Ποιοι είναι αυτοί. Ο Ζόραν Λόντσαρ που έχει 35 γκολ σε 100 αγώνες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, το επιθετικό του δίδυμο εκείνα τα χρόνια, Λιούμπισα Μιλόγεβιτς που σταμάτησε στα 39 σε 153 όμως παιχνίδια και φυσικά, τον πιο πρόσφατο χαρισματικό σκόρερ των κιτρινόμαυρων, τον Σέρχιο Κόκε που έχει επίσης 39 γκολ σε 176 όμως παιχνίδια. Με την συχνότητα που σκοράρει ο Μορόν, δεν μοιάζει καθόλου απίθανο…