Ο ατζέντης του Ντάνι Όλμο έχει στα χέρια του πρόταση από την Μπαρτσελόνα

Ο ατζέντης του Ντάνι Όλμο έχει στα χέρια του πρόταση από την Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 23:51 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 20.07.2024

Ο Ισπανικός σύλλογος προσφέρει συμβόλαιο για τα επόμενα έξι έτη, με τη οικονομική πρόταση στην Λειψία, να φτάνει κοντά στα 60 εκατομμύρια.

Ο Ντάνι Όλμο είναι στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα για ενίσχυση αυτό το καλοκαίρι. Ο ατζέντης του Ισπανού διεθνούς έχει ήδη λάβει γραπτή πρόταση από τους «Μπλαουγκράνα», με την οποία προσφέρουν στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο έξι ετών, ενώ η Λειψία θα λάβει κοντά στα 60 εκατομμύρια από την προβλεπόμενη ρήτρα του παίχτη.

Αυτό χρειάστηκε για να πει το «ναι» ο Λαμέλα στην ΑΕΚ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:29 - 19.07.2024

Αυτό χρειάστηκε για να πει το «ναι» ο Λαμέλα στην ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Έρικ Λαμέλα, αφού η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία που υπάρχει με τον Αργεντινό άσο, ο οποίος για να πει το πολυπόθητο «ναι» και να φτάσει στην Ελλάδα υπήρχε μία προϋπόθεση...

Tόσο ο Ντάνι Όλμο, όσο και ο ατζέντης του και η οικογένειά όλες τις προηγούμενες ημέρες μελετούσαν την πρόταση της Μπαρτσελόνα όπως ακριβώς είχαν πράξει παλαιότερα και με την πρόταση από την Λειψία, η οποία θα έχει τον τελευταίο λόγο για τον παίχτη. 

Όπως έκανε ήδη με τον Λεβαντόφσκι και τον Γκουντογκάν , ο σύλλογος προσφέρει χαμηλότερα ποσά για τις δύο πρώτες σεζόν έτσι ώστε να μπορέσει να εντάξει το συμβόλαιο στο «fair play» που καθιέρωσε η LaLiga, και από τον τρίτο χρόνο και μετά ο μισθός του παίκτη θα αυξηθεί.

Εν αναμονή της απάντησης της Λειψίας , ο Όλμο έχει διαθέσιμες προτάσεις και από άλλα μεγάλα Ευρωπαϊκά κλάμπ όπως η Μάντσεστερ Σιτι, η Μπάγερν, η οποία έχει καταθέσει επίσης πρόταση. Αλλά και Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ατλέτικο Μαδρίτης.