Ο διεθνής αντίκτυπος της πρόσληψης Ριμπάλτα από την ΑΕΚ, αποτυπώνεται στην ανάρτηση του Ρομάνο

Ριμπάλτα - Φωτ. IMAGO

i

Χαβιέ Ριμπάλτα

Ο διεθνής αντίκτυπος της πρόσληψης Ριμπάλτα από την ΑΕΚ, αποτυπώνεται στην ανάρτηση του Ρομάνο

Κώστας Τσίλης 12:53 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 09.10.2024

Η συμφωνία της ΑΕΚ μ' έναν παράγοντα του βιογραφικού του Ριμπάλτα έχει αντίκτυπο στην διεθνή ποδοσφαιρική πιάτσα και αυτό είναι κάτι που φάνηκε από την ανάρτηση που έκανε ο Ρομάνο

Η ΑΕΚ προφανώς έχει συγκεκριμένη στόχευση με την επιλογή του Χαβιέ Ριμπάλτα για την θέση του ποδοσφαιρικού της διευθυντή. Και έχει να κάνει συνολικά με το πρότζεκτ που θέλει να φτιάξει ο Μάριος Ηλιόπουλος. Όμως μ' αυτή την κίνηση η ΑΕΚ, μετά τις μεταγραφές των Μαρσιάλ, Λαμέλα και Περέιρα, έστειλε ένα ακόμα ξεκάθαρο μήνυμα στην ποδοσφαιρική αγορά, ως προς το πρότζεκτ αυτό.

Είναι δεδομένο πως αυτή η συμφωνία της ΑΕΚ μ' έναν παράγοντα με το βιογραφικό και το όνομα που έχει στην ποδοσφαιρική πιάτσα ο Ριμπάλτα, έκανε... θόρυβο. Και ο διεθνής αντίκτυπος που υπήρξε απ' αυτό το deal, αποτυπώνεται εξαιρετικά γλαφυρά, στην ανάρτηση που έκανε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Αφού πρώτα ο Ιταλός αναφέρει την συμφωνία της ΑΕΚ με τον πρώην διευθυντή της Μαρσέιγ, προχωρά και σε σχόλιο.

"Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος, ήθελε να φέρει έναν σημαντικό διευθυντή, για ένα πολύ φιλόδοξο πρότζεκτ", γράφειι ο Ρομάνο, "και έτσι όλα συμφωνήθηκαν με τον Ριμπάλτα". Αυτό το σχόλιο του Ιταλού δημοσιογράφου με τους εκατομμύρια ακολούθους και την τεράστια επιρροή, είναι πολύ ενδεικτικό για το πως εξέλαβε η διεθνής ποδοσφαιρική κοινότητα, αυτή την κίνηση της ΑΕΚ.