Ο Ελίασον δεν βγάζει το πόδι από το γκάζι

Νίκλας Ελίασον

i

©Intime

Ο Ελίασον δεν βγάζει το πόδι από το γκάζι

Κώστας Τσίλης 19:32 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 05.06.2024

Μετά την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του που έκανε φέτος με την φανέλα της ΑΕΚ, ο Ελίασον κέρδισε όχι απλώς κλήση στην εθνική Σουηδίας αλλά και ντεμπούτο

Μπορεί η ΑΕΚ το πρωτάθλημα να το έχασε πάνω στο νήμα και ως εκ τούτου την σεζόν που έφυγε δεν θέλει να την θυμάται. Όμως για τον Νίκλας Ελίασον ήταν μια εξαιρετική ποδοσφαιρική χρονιά, η οποία μάλιστα συνεχίζεται. Βλέπετε, ο Σουηδός εξτρέμ της ΑΕΚ δεν λέει να βγάλει το πόδι από το γκάζι.

Μετά τα οκτώ γκολ και τις 12 ασίστ που έδωσε, στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, ο Ελίασον κέρδισε κλήση στην εθνική ομάδα της Σουηδίας. Και η τρομερή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έδωσε στον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ ακόμα και θέση βασικού, στο αποψινό φιλικό της Σουηδίας με την Δανία.

Θα είναι το ντεμπούτο του Ελίασον με την εθνική ομάδα των ανδρών της Σουηδίας, καθώς μέχρι τώρα είχε αγωνιστεί μόνο στις μικρές εθνικές. Και βεβαίως είναι άτυχος, καθώς η Σουηδία δεν κατάφερε αυτή την φορά να εξασφαλίσει την πρόκριση για το Euro. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Ελίασον εξακολουθεί να ανεβάζει την μετοχή του στο ποδοσφαιρική χρηματιστήριο. Και στο αποψινό φιλικό με την Δανία, στο οποίο θα αγωνιστεί βασικός, θα έχει αρκετά μάτια στραμμένα πάνω του.