Ο Ελίασον επιστρέφει δυνατός, εκεί που είχε σταματήσει ο χρόνος

Ο Ελίασον επιστρέφει δυνατός, εκεί που είχε σταματήσει ο χρόνος

Κώστας Τσίλης 11:27 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 14.08.2024

Μετά από σχεδόν έναν χρόνο, ο Ελίασον επιστρέφει στο γήπεδο που είχε τραυματιστεί σοβαρά, έχοντας αφήσει οριστικά πίσω του εκείνη την περιπέτεια

Για την ΑΕΚ το γήπεδο του Αστέρα στην Τρίπολη, είναι ένα ζόρικο πέρασμα. Άλλωστε και στην περυσινή σεζόν του νταμπλ, δεν κατάφερε να κερδίσει. Για τον Νίκλας Ελίασον όμως, είναι το γήπεδο στο οποίο πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, ουσιαστικά σταμάτησε ο χρόνος. Ήταν ένα σκληρό και άτσαλο τάκλιν, ένα δυνατό τράνταγμα και ένα κάταγμα περόνης που έστειλε τον Σουηδό στο νοσοκομείο και κατόπιν στο χειρουργείο. 

Είχε εντυπωσιαστεί τόσο ο Ελίασον τους πάντες στην ΑΕΚ, γιατί παρά τον πόνο και παρά την περιπέτεια που είχε μπροστά του, δεν έχανε το χαμόγελο του. Και τους έδινε κουράγιο, αντί να του δίνουν. Περισσότερο τρελαμένοι ήταν ο Αλμέιδα και οι συμπαίκτες του Σουηδού απ' αυτό που είχε συμβεί. Ακόμα και από το γεγονός πως ο διαιτητής και το VAR άφησαν αυτή την φάση να συνεχιστεί μόνο με πλάγιο. 

Ο Ελίασον την δύναμη που έδειξε ήδη από το πρώτο βράδυ του τραυματισμού, την έβγαλε όλη και περισσότερη και στην αποθεραπεία. Και η εκτίμηση για απουσία τεσσάρων μηνών, πήγε περίπατο. Στις 6 Νοεμβρίου έφευγε με σπασμένο πόδι ο Ελίασον από το γήπεδο της Τρίπολης, στις 29 Γενάρη έμπαινε αλλαγή στο ματς με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σήμερα ο Ελίασον θα επιστρέψει στην Τρίπολη και πιθανότατα θα είναι και βασικός. Έχει αφήσει πίσω του εκείνη την περιπέτεια. Είναι εδώ και πολύ καιρό ξανά δυνατός και έχει βρει τον καλό του εαυτό και είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του, που δεν θα γύριζε ποτέ να κοιτάξει πίσω. Ίσως ένα... σκίρτημα μπορεί να το αισθανθεί, αλλά εως εκεί. 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!