Η πρώτη μεταγραφή του Εμπαπέ στην Καέν είναι πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Φωτ. IMAGO

Η πρώτη μεταγραφή του Εμπαπέ στην Καέν είναι πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:32 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 07.08.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έπεισε τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, Γιάν Εμβιλά να φορέσει τη φανέλα της Καέν, στην οποία είναι πρόεδρος.

Η πρώτη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ ως προέδρου της Καέν, είναι γεγονός κι ακούει στο όνομα Γιάν Εμβιλά.

Ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος ανέλαβε την προεδρία του κλαμπ που αγωνίζεται για έκτη σεζόν στη Ligue 2 πριν από μερικές μέρες, έπεισε τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού να υπογράψει στην ομάδα του.

Ο Γιάν Εμβιλά, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Καέν, ολοκλήρωσε την τριετή παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» (με τους οποίους είχε 140 συμμετοχές, 8 γκολ και 7 ασίστ) το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα έμεινε χωρίς ομάδα για περίπου ένα εξάμηνο. Τον περασμένο Φεβρουάριο υπέγραψε στη Γουεστ Μπρομ (Championship), με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 9 συμμετοχές έως το τέλος της σεζόν.

Ο 34χρονος Γάλλος μέσος επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από τέσσερα χρόνια, όταν αγωνιζόταν στην Σεντ Ετιέν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!