O Tεν Χαχ επαίνεσε τον Μουρίνιο: «Είναι νικητής»

Ο Έρικ Τεν Χαχ

i

©imago

O Tεν Χαχ επαίνεσε τον Μουρίνιο: «Είναι νικητής»

Νεφέλη Μπισμπίκη 16:25 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 21.10.2024

O Έρικ Τεν Χαχ επαινεί τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον οποίο θα βρεθούν αντιμέτωποι στο Europa League την Πέμπτη (25/10), εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντικρίσει τον πρώην προπονητή της.

Το «reunion» του Ζοσέ Μουρίνιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (25/10) στο Europa League, όπου η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχθεί την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ.

Ο Μουρίνιο βρισκόταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δυόμιση χρόνια πριν αποχωρήσει στα μισά της σεζόν 2018-19. Με τους «κόκκινους διαβόλους» κατέκτησε το Europa League τo 2017, καθώς και τα League Cup και Community Shield. Μετά από τον Πορτογάλο, ανέλαβε Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τον οποίο διαδέχτηκε το 2022 ο Έρικ Τεν Χαχ.

Έξαλλος ο Μουρίνιο με δημοσιογράφο: «Αρχίζω να μαθαίνω τι είναι η Τουρκία... Εκπλήσσομαι γιατί πάντα ρωτάς για τους παίκτες που δεν παίζουν»
REST OF THE WORLD

14:05 - 21.10.2024

Έξαλλος ο Μουρίνιο με δημοσιογράφο: «Αρχίζω να μαθαίνω τι είναι η Τουρκία... Εκπλήσσομαι γιατί πάντα ρωτάς για τους παίκτες που δεν παίζουν»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξοργίστηκε με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά την ισοπαλία της Φενέρμπαχτσε, λέγοντας πως κάθε φορά ρωτάται για παίκτες που δεν παίζουν.

Τον Ιούνιο που πέρασε, ο Ζοσέ Μουρίνιο, ερχόμενος από την Ρόμα με την οποία κατέκτησε το Conference League το 2022, υπέγραψε στην Φενέρμπαχτσε, θέλοντας να την οδηγήσει και πάλι στις επιτυχίες. Πριν συναντηθούν οι δύο ομάδες στην Τουρκία, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παρέλειψε να μιλήσει μόνο με καλά λόγια και να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Πορτογάλο.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και για τους δυο μας. Μου αρέσει πολύ να τον αντιμετωπίζω και να παίζω εναντίον του. Έχει πάντα καλές ομάδες, είναι νικητής και έχει κερδίσει τόσα τρόπαια. Είναι παράδειγμα για πολλούς προπονητές, οπότε θα απολαύσω πραγματικά να παίζω εναντίον του», δήλωσε ο Τεν Χαχ σε συνέντευξη στην Ένωση Συγγραφέων Ποδοσφαίρου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδωσε τέλος στο σερί των αγώνων χωρίς νίκη, αφού κατάφερε και κέρδισε το Σάββατο την Μπρέντφορντ με 2-1 στην Premier League.