Ο «Έρλινγκ Χάαλαντ 2.0» είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ράσμους Χόιλουντ

i

Ράσμους Χόιλουντ/ ©Photo By Lars Ronbog/ Getty Images

Ο «Έρλινγκ Χάαλαντ 2.0» είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:46 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 14.08.2024

Ο Ράσμους Χόιλουντ έχει δηλώσει πως είναι φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι οπαδοί των «Κόκκινων Διαβόλων» ανυπομονούν να τον δουν να παίζει αντίπαλος με τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Ράσμους Χόιλουντ, κατά κόσμον «Έρλινγκ Χάαλαντ 2.0», είναι το νέο wonderkid της Σκανδιναβίας. Στη Serie A ο 20χρονος Δανός επιθετικός τη φετινή σεζόν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα επτά φορές, αποτελώντας ένα σημαντικό γρανάζι της επιθετικής γραμμής της Αταλάντα

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ράσμους Χόιλουντ αποκάλυψε αρκετά ενδιαφέροντα για τον ίδιο και τη ζωή του. Μεταξύ άλλων ανέφερε και ποιο είναι το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το είδωλο του νεαρού επιθετικού. «Το είδωλό μου είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πατέρας μου τον έδειξε όταν ήμουν πολύ μικρός και έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εγώ τον ακολούθησα στα βήματά του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του και ο τρόπος που έχει να σκοράρει. Λατρεύω το πάθος του», ήταν τα λόγια του. 

Πέρα όμως από το είδωλό του ο Χόιλουντ έχει κάνει γνωστό και ποιανής ομάδας είναι υποστηρικτής. Ο Δανός επιθετικός αποκάλυψε πως είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο άκουσμα της είδησης αυτής οι οπαδοί των «Κόκκινων Διαβόλων» περιμένουν πως και πως να φορέσει τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου και να τον δουν να παίζει κόντρα στον Έρλινγκ Χάαλαντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

«Τώρα που ρωτάς, δεν θα κρύψω το γεγονός ότι είμαι φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι, προσωπικά, (το να παίξω για αυτούς) θα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα για μένα». δήλωσε ο Χόιλουντ. 

«Hojlund Vs Haaland.. μπορείτε να δείτε το Sky Sports να γλείφει τα χείλη του σε αυτόν τον τίτλο», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.