Ο Πογκμπά βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα έκπληξη

Πολ Πογκμπά

Ο Πογκμπά βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα έκπληξη

Κώστας Τόπας 12:24 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 09.10.2024

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενταχθεί σε νέο σύλλογο μόλις λήξει η αναστολή του από το ποδόσφαιρο.

Ο Πολ Πογκμπά θα επιστρέψει νωρίτερα στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Γάλλος μέσος είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και είχε δεχτεί ποινή απαγόρευσης από το ποδόσφαιρο για τέσσερα χρόνια.

Παρόλα αυτά η τιμωρία του μειώθηκε αρκετά, στους 18 μήνες και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα μέσα στο 2025. Ο Πογκμπά θα μπορεί να προπονηθεί με τη Γιουβέντους από τον Ιανουάριο και θα μπορεί να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τον Μάρτιο.

Ωστόσο, η Gazzetta Dello Sport» υποστηρίζει ότι οι ιθύνοντες της «Γηραιάς Κυρίας» αναζητούν τρόπους για να «σπάσουν» το «βαρύ» συμβόλαιο αξίας οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, συν δύο ακόμη σε μπόνους, του Πογκμπά, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για αθλητικούς, θεωρώντας πως ο κύκλος του Γάλλου μέσου στη Γιουβέντους έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό.

Ο Μάλικ Τραορέ, δημοσιογράφος του «NCI», αναφέρει ότι η Μαρσέιγ βρίσκεται τώρα σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πολ Πογκμπά για το ενδεχόμενο έναρξης συνεργασίας τους. Εάν η συμφωνία επιτευχθεί τον Ιανουάριο, ο Γάλλος θα συνδεθεί με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, Νιλ Μαουπάι και Πιέρ Εμίλ-Χόιμπιεργκ και θα συνεργαστεί με τον πρώην προπονητή της Μπράιτον, Ρομπέρτο ​​Ντε Ζέρμπι.

Ο σύλλογος απέκτησε επίσης πρόσφατα τον πρώην συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Άντριεν Ραμπιό, με ελεύθερη μεταγραφή.