Ο Γιάρεμτσουκ έτοιμος να... συστηθεί στο κοινό του Ολυμπιακού

Ρομάν Γιάρεμτσουκ

i

©Intime

Ο Γιάρεμτσουκ έτοιμος να... συστηθεί στο κοινό του Ολυμπιακού

Διονύσης Βερβελές 15:52 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 08.08.2024

Θα πάρει χρόνο συμμετοχής με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ίσως ακόμη και ως βασικός…

Συνεχίζει ο Ολυμπιακός να πηγαίνει στα φιλικά του ματς χωρίς τον βασικό του επιθετικό, τον πρώτο του σκόρερ στην προηγούμενη σεζόν και MVP του Conference League. Ο λόγος για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμη από τραυματισμό. Το πιθανότερο είναι να μπορέσει να μπει και να βοηθήσει την ομάδα από το πρώτο επίσημο ματς, κόντρα στο Βόλο και μετά.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δε θέλει να πιέσει τον Ελ Κααμπί και να δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα στη συνέχεια. Αυτό που έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο είναι να δουν πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος ο Μαροκινός για να μπει κανονικά στις προπονήσεις και να αρχίσει να φτιάχνει τη φυσική του κατάσταση, αφού έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Έτσι ο Ελ Κααμπί μένει εκτός πλάνων του Μεντιλίμπαρ, με τον Κωστούλα να έχει τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί αφού μέχρι να αποκτηθεί ο Γιάρεμτσουκ ήταν ο μόνος επιθετικός της ομάδας του Πειραιά. Ο Ουκρανός φορ ήρθε στην Ελλάδα πριν από τα φιλικά στην Ιταλία και παρά το γεγονός πως είχε μόλις δύο προπονήσεις, έπαιξε κανονικά με την Τερνάνα, όμως έμεινε εκτός με τη Ρόμα.

Το ίδιο είναι πολύ πιθανό να γίνει και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη. Να δούμε δηλαδή τον Γιάρεμτσουκ στη βασική ενδεκάδα όπως έγινε και με την Τερνάνα στην Ιταλία. Όμως αυτήν τη φορά ο Γιάρεμτσουκ είναι πιο έτοιμος. Έχει κάνει περισσότερες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ έχει ανεβάσει και ο ίδιος το ρυθμό του τις ημέρες αυτές στο Ρέντη, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Κόντρα στην Τερνάνα έδειξε κάποια καλά στοιχεία, όμως αυτό που θέλει και ο ίδιος είναι απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ και φυσικά με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολία απ' ότι είχε με τους Ιταλούς, να δείξει περισσότερα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το λέει και ο ίδιος στο Ρέντη ότι αισθάνεται καλύτερα και πιο άνετα κάθε ημέρα που περνά και θέλει αυτό να το δείξει και στο χορτάρι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!