Ο Γιόνσον χάνει το πρώτο ματς της ΑΕΚ με τη Νόα

Ο Γιόνσον χάνει το πρώτο ματς της ΑΕΚ με τη Νόα

Κώστας Τσίλης 11:08 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 02.08.2024

Οι εξετάσεις θα δείξουν την ζημιά που έχει πάθει ο Δανός μέσος της ΑΕΚ, όμως όλα δείχνουν πως δεν προλαβαίνει το παιχνίδι στην Αρμενία

Μπορεί η ΑΕΚ να προκρίθηκε εύκολα με νίκη 4-0 επί της Εσκάλδες. Μπορεί επίσης τα μαντάτα από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Conference League να ήταν ακριβώς όπως τα ήθελε για να την φέρουν στους ισχυρούς ακόμα και στην κλήρωση των Play Offs. Όμως δεν ήταν όλα ανθηρά στην Ανδόρα, καθότι επιστρέφει στην Αθήνα με μια απώλεια.

Ο Γιένς Γιόνσον αποχώρησε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου από το ματς, μετά από ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα. Και μάλιστα ήταν πολύ εμφανές πως πονούσε πολύ. Το εαν έχει πάθει ζημιά και πόσο μεγάλη, θα φανεί στις εξετάσεις που θα κάνει ο Δανός μέσος, όταν επιστρέψει η αποστολή στην Αθήνα. Η πρώτη εικόνα όμως είναι, πως δεν θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο παιχνίδι με τη Νόα.

Άλλωστε είναι πολύ στενά τα χρονικά περιθώρια. Το πιθανότερο είναι πως το πρώτο ματς στην Αρμενία θα γίνει την προσεχή Τρίτη. Αυτό σημαίνει πως η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει την Δευτέρα. Επομένως αυτές οι τρεις μέρες που μεσολαβούν, είναι διάστημα πολύ μικρό για να προλάβει ο Γιόνσον να ξεπεράσει το πρόβλημα που προέκυψε από το χθεσινό σκληρό μαρκάρισμα.