Ο Γιοβάνοβιτς ευχαρίστησε τους παίκτες της Εθνικής! «Μην ξεχνάμε την πρόκληση στο Γουέμπλεϊ»

Ο Γιοβάνοβιτς ευχαρίστησε τους παίκτες της Εθνικής! «Μην ξεχνάμε την πρόκληση στο Γουέμπλεϊ»

Βασίλης Μοιρώτσος 10:30 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 11.09.2024

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μετά τη νίκη επί της Ιρλανδίας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τους έκρυψε την περηφάνια του που δουλεύει μαζί τους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο επικείμενο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.

Η εποχή Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο. Η «γαλανόλευκη» μετράει δύο νίκες -με μηδέν παθητικό-στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Σέρβου κόουτς και ετοιμάζεται για μια ιστορική πρόκληση.

Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής με την Αγγλία - Η βαθμολογία του ομίλου
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

23:44 - 10.09.2024

Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής με την Αγγλία - Η βαθμολογία του ομίλου

Νίκη με 2-0 πανηγύρισε η Ελλάδα κόντρα στην Ιρλανδία, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας θα είναι η Αγγλία, την οποία θα αντιμετωπίσει στο Λονδίνο στις 10 Οκτωβρίου.

Έπειτα από την εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στην Φινλανδία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφυγε με το «διπλό» από το Δουβλίνο, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ιρλανδίας. Η Εθνική Ελλάδας έφθασε έτσι του έξι βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή του Β’ ομίλου στη δεύτερη κατηγορία του Nations League μαζί με την Αγγλία. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στις 10 Οκτωβρίου στον ναό του ποδοσφαίρου, το Γουέμπλεϊ, και φυσικά η πρόκληση αυτή θα βρίσκεται στο μυαλό όλων το επόμενο διάστημα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μάζεψε για λίγη ώρα τους διεθνείς στα αποδυτήρια και τους έκανε μια τελευταία ομιλία πριν χωρίσουν - προσωρινά - οι δρόμοι τους. «Καταρχήν συγχαρητήρια για τη νίκη. Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε αυτές τις μέρες. Απόλαυσα την κάθε στιγμή μαζί σας.

Κάναμε πολύ καλή δουλειά και δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες και υποχρεώσεις. Είμαι περήφανος που δούλεψα μαζί σας, θα περάσω ένα όμορφο μήνα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι μας περιμένει μια τρομερή πρόκληση, στο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του για να ακολουθήσει χειροκρότημα από την πλευρά των παικτών.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!