Ο Γιώργος Περπερίδης στο Action 24 για τον Ποντένσε: «Άλλαξε ρόλο στη Γουλβς, η δημιουργία στα μεσοδιαστήματα το μεγαλύτερο προσόν του» (vid)
i

©Glomex

Ο Γιώργος Περπερίδης στο Action 24 για τον Ποντένσε: «Άλλαξε ρόλο στη Γουλβς, η δημιουργία στα μεσοδιαστήματα το μεγαλύτερο προσόν του» (vid)

Sportal newsroom 19:32 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 05.09.2023

Ο αρχισυντάκτης του Sportal.gr, Γιώργος Περπερίδης μίλησε στην εκπομπή «πάμε γήπεδο» του Action 24 για την επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό.

Η επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό είναι επίσημη. O Πορτογάλος θα επιστρέψει για έναν χρόνο δανεικός στους «ερυθρόλευκους», με τον Ολυμπιακό να διατηρεί οψιόν αγοράς για τον παίκτη. Η συμφωνία περιλαμβάνει 1,5 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του Ποντένσε και πέντε εκατομμύρια ευρώ οψιόν αγοράς.

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος άσος είχε φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα για μια διετία από το 2018 μέχρι το 2020. Τον Ιανουάριο της συγκεκριμένης χρονιάς ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια τεράστια πώληση αφού τον είχε παραχωρήσει στη Γουλβς με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.  

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ποντένσε είχε καταγράψει 68 εμφανίσεις με 13 γκολ και 14 ασίστ, προερχόμενος από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στο πλαίσιο αυτής της μεταγραφής, ο αρχισυντάκτης του Sportal.gr, Γιώργος Περπερίδης μίλησε στην εκπομπή «πάμε γήπεδο» για τον ερχομό του Πορτογάλου πίσω στους Πειραιώτες. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: