Ο Γκάβι, η... σχέση με την πριγκίπισσα Λεονόρ και το τρολάρισμα των συμπαικτών του (pic)
i

Ο Γκάβι / © Twitter

Ο Γκάβι, η... σχέση με την πριγκίπισσα Λεονόρ και το τρολάρισμα των συμπαικτών του (pic)

Sportal newsroom 19:42 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 20.08.2024

Οι φήμες θέλουν τον Γκάβι να έχει έρθει αρκετά κοντά με την πριγκίπισσα Λεονόρ, κάτι το οποίο έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης τόσο στα αποδυτήρια της Ισπανίας όσο και της Μπαρτσελόνα.

Χαμός έχει γίνει στην Ισπανία με τα σενάρια που κυκλοφορούν και θέλουν τον Γκάβι να έχει έρθει πολύ κοντά με την πριγκίπισσα Λεονόρ. Συγκεκριμένα, ισπανικό Μέσο αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα της χώρας έχει αφίσες του νεαρού ποδοσφαιριστή στο δωμάτιο της, καθώς είναι ερωτευμένη μαζί του.

Μάλιστα, το σχετικό ρεπορτάζ ανέφερε ότι η 17χρονη ζήτησε από τον πατέρα της, τον βασιλιά Φίλιππο, μια υπογεγραμμένη φανέλα του μέσου της Μπαρτσελόνα, κάτι το οποίο ο ίδιος έκανε και το έπιασαν και οι κάμερες.

Πέδρι και Γκάβι έδειξαν ότι μπορούν να γίνουν οι νέοι Τσάβι - Ινιέστα
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

09:20 - 24.11.2022

Πέδρι και Γκάβι έδειξαν ότι μπορούν να γίνουν οι νέοι Τσάβι - Ινιέστα

Γκάβι και Πέδρι ήταν απολαυστικοί κόντρα στην Κόστα Ρίκα, έκαναν πράγματα και θαύματα με φανταστικά στατιστικά και γι' ακόμη μία φορά απέδειξαν ότι παίζουν το ποδόσφαιρο των ονείρων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Marca», τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Και αυτό γιατί αμφότεροι έχουν σύντροφο. Η πριγκίπισσα Λεονόρ φέρεται να έχει συνάψει σχέσεις με έναν Βραζιλιάνο συμμαθητή της, ο οποίος έχει παρουσιαστεί κι επίσημα στη βασιλική οικογένεια ως το αγόρι της Λεονόρ.

Ενώ από την άλλη πλευρά, ο Γκάβι φέρεται να έχει σχέση με μια κοπέλα, που του είχε δώσει τον αριθμό της όταν εκείνος έδινε αυτόγραφα στους θαυμαστές του. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, τους έχει πιάσει οι κάμερα μαζί στο αμάξι.

Παρά το γεγονός πως η φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το πρόσωπο του Γκάβι και την πριγκίπισσα Λεονόρ φαίνεται να μην ισχύει, οι συμπαίκτες του 18χρονου άσου δεν έχασαν την ευκαιρία για τρολάρισμα, με τον Κόκε να αποκαλύπτει ότι του ζήτησαν τώρα που έχει το κονέ να τους καλέσει σε μπάρμπεκιου με τον βασιλιά.