Ο Γκαρσία θα επιστρέψει μόνο όταν θα είναι στο 100% της ετοιμότητάς του
i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Ο Γκαρσία θα επιστρέψει μόνο όταν θα είναι στο 100% της ετοιμότητάς του

Κώστας Τσίλης 11:55 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 14.08.2024

Έδωσε "μάχη" ο Γκαρσία για να προλάβει την ρεβάνς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ, αλλά πλέον δεν χρειάζεται να πάρει κανένα ρίσκο ο Αλμέιδα για να τον χρησιμοποιήσει την Κυριακή

Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε ότι περνούσε από το πόδι του και από το χέρι του, προκειμένου να ανατρέψει τα δεδομένα και να προλάβει την ρεβάνς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ. Το ίδιο και το κιτρινόμαυρο ιατρικό τιμ. Έφτασε ακόμα και να μπει αρχικά στην αποστολή για το ματς με τους Βέλγους, για να υπάρξει μια προοπτική δοκιμής λίγες ώρες πριν από την σέντρα για το ενδεχόμενο να παίξει κάποια λεπτά. Από την στιγμή όμως που τελικά δεν μπήκε για το χθεσινό παιχνίδι, πλέον θα επιστρέψει ο Γκαρσία μόνο όταν θα είναι 100% έτοιμος. 

Με δεδομένο πως υπάρχει και σήμερα προπόνηση αλλά και ακόμα δυο μέρες δουλειάς στα Σπάτα μέχρι και το παιχνίδι της Κυριακής στον Βόλο, ίσως αν ο Λιβάι "φόρτσαρε", να υπάρχει κάποιες ελπίδες να προλάβει. Μόνο για λίγα αγωνιστικά λεπτά και χωρίς να είναι απολύτως έτοιμος. Αυτό είναι ένα ρίσκο που ο Αλμέιδα θεωρεί και σωστά πως είναι αχρείαστο. Ειδικά από την στιγμή που ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και ο Γκαρσία μπορεί να κάνει μια πολύ πιο ομαλή ενσωμάτωση ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. 

Άλλωστε υπάρχουν λύσεις για την επίθεση, καθώς για την Κυριακή θα είναι διαθέσιμος και ο Έκι Πόνσε αλλά και ο Τομ Φαν Βέερτ. Ενώ ειδικά ο Αργεντινός επιθετικός φάνηκε πως έχει ανάγκη να πάρει αγωνιστικά λεπτά με την ομάδα, προκειμένου να μπορέσει να βρει ρυθμό και κυρίως συγχρονισμό με τους συμπαίκτες του και με το παιχνίδι της ομάδας. Επομένως το πιο πιθανό είναι πως την Κυριακή στον Βόλο ο Αλμέιδα θα βασιστεί σε Πόνσε και Φαν Βέερτ και ο Γκαρσία θα μείνει εκτός αποστολής.