Ο Γοδίν είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση

Ντιέγκο Γοδίν

Ο Γοδίν είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:15 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 14.08.2024

Ο Ντιέγκο Γοδίν είναι έτοιμος να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 37 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Ντιέγκο Γκοδίν, θρύλος της Ατλέτικο Μαδρίτης και της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης,αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, που είχε συμβόλαιο με τη Βελέζ Σάρσφιλντ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, θα έκανε την απόφαση να προωθήσει την απόσυρσή του, η οποία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα. 

Σύμφωνα με την αργεντίνικη τηλεόραση «TyC Sports» και τον δημοσιογράφο Τζέρμαν Γκαρσία Γκρόβα ανακοίνωσε αυτή την Πέμπτη (27/7), ότι ο Γοδίν έχει ήδη συμφωνήσει με τον σύλλογο του Μπουένος Άιρες να λύσει το συμβόλαιό του. 

Παρά το γεγονός ότι είχε μια πρόταση από τη Νασιονάλ, τον σύλλογο από τον οποίο ο 37χρονος ποδοσφαιριστής έκανε το αγωνιστικό άλμα στην Ευρώπη για να ενταχθεί στη Βιγιαρεάλ το 2007, ο Ουρουγουανός διεθνής φέρεται να αρνήθηκε αυτή την πρόταση. 

Η απόφαση του παίκτη πάρθηκε και την ερχόμενη Κυριακή, κόντρα στην Ουρακάν, ότι θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Με αυτόν τον τρόπο, ο 37χρονος αμυντικός θα βάλει τέλος σε μια καριέρα δύο δεκαετιών στην οποία αγωνίστηκε με τις φανέλες των Σέρο, Νασιονάλ, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ, Κάλιαρι, Ατλέτικο Μινέιρο και Βέλες. 

Ο Γοδίν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης κατέγραψε στα εννέα χρόνια του συνολικά 389 εμφανίσεις, 27 γκολ, 14 ασίστ και σήκωσε τρία UEFA Super Cup, δυο Europa League, ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και ένα Super Cup Ισπανίας. Με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης μέτρησε 161 εμφανίσεις, οκτώ γκολ, επτά ασίστ και σήκωσε το Copa America το 2011.

Tags: