Ο Γουίλφριντ Ζαχά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό

Ο Γουίλφριντ Ζαχά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 09:37 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 29.08.2024

Εξελίξεις αναμένονται στον Ολυμπιακό, μέσα στο Σαββατοκύριακο, όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι…

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται στο Ρέντη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την 3η αγωνιστική με τη Λαμία, εκτός έδρας, οι διοικούντες την ΠΑΕ «τρέχουν» το μεταγραφικό κομμάτι. Θα υπάρξουν εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα και πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στο Σαββατοκύριακο η ομάδα περιμένει αρκετή κινητικότητα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» όλο αυτό το διάστημα έκαναν την προσπάθειά τους για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο χρόνος όμως περνά και ο Πορτογάλος για την ώρα δε φαίνεται να πιάνει λιμάνι. Κάθε άλλο, παίζει πολύ δυνατά πλέον το σενάριο της Σαουδικής Αραβίας.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως έχει τελειώσει το θέμα αυτό, δεν έχει πάει στην άκρη η υπόθεση του Πορτογάλου εξτρέμ, αλλά ο Ολυμπιακός παράλληλα «τρέχει» και άλλες περιπτώσεις παικτών τόσο για τα άκρα όσο όμως και στις άλλες θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση. Και στο προσκήνιο, έχει έρθει το όνομα του Ζαχά, που προέκυψε χθες από την Τουρκία. Ο άσος της Γαλατά, είναι στον… αέρα και μάλιστα ορισμένοι εκτιμούν πως μόνο φιλολογική δεν ήταν η ερώτηση του Κοβάσεβιτς…

Είναι πολύ πιθανό το προσεχές Σαββατοκύριακο να δρομολογηθούν οριστικές εξελίξεις με το θέμα του χαφ, οργανωτή, που αναζητούν οι «ερυθρόλευκοι». Έχουν κάνει τις επαφές τους και μέχρι την Παρασκευή περιμένουν τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Εάν κυλήσουν όπως θέλουν οι Πειραιώτες οι συζητήσεις αυτές, τότε μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν αφίξεις παικτών στην Ελλάδα.

Φυσικά αρκετά σημαντικό για την ομάδα είναι να μπορέσει να κάνει και το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα. Δηλαδή να πάρει το «διπλό» μέσα στη Λαμία, έτσι ώστε να βρει τον Ολυμπιακό η πρώτη διακοπή για υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, έχοντας το απόλυτο στις επίσημες υποχρεώσεις του. Και μετά από τον αγώνα αυτό να «τρέξουν» όλα τα μεταγραφικά θέματα και να κλείσει το ρόστερ, αφού στις 4 Σεπτεμβρίου δηλώνεται η ευρωπαϊκή λίστα.

Φαίνεται πάντως, πως ούτε φέτος θα… αλλάξουμε συνήθεια. Και κάπως έτσι, όπως κάθε καλοκαίρι ο Ολυμπιακός την ημέρα που δηλώνει λίστα για την Ευρώπη, πάντα κάνει κινήσεις...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!