Ο Ηλιόπουλος χάραξε με τον Αλμέιδα την πορεία της ΑΕΚ στη νέα εποχή και σήμερα αποκαλύπτει τον οδικό χάρτη

Ηλιόπουλος

i

Μάριος Ηλιόπουλος/intime

Ο Ηλιόπουλος χάραξε με τον Αλμέιδα την πορεία της ΑΕΚ στη νέα εποχή και σήμερα αποκαλύπτει τον οδικό χάρτη

Κώστας Τσίλης 08:35 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 20.06.2024

Η σύσκεψη κορυφής του νέου ιδιοκτήτη της Ένωσης με τον Αργεντινό τεχνικό δεν αφορούσε μόνο ζητήματα σχεδιασμού και προγραμματισμού αλλά και βηματισμού, λίγο πριν ο νέος ισχυρός άνδρας της ομάδας αποκαλύψει στον κόσμο του πλάνο του

Τον Μάριο Ηλιόπουλο ενδεχομένως ο Ματίας Αλμέιδα να τον είχε γνωρίσει από κοντά, πολύ πριν αναλάβει να "τρέξει" την ΑΕΚ στη νέα μετά-Μελισσανίδη εποχή. Ωστόσο με τον θεσμικό ρόλο του νέου ιδιοκτήτη της Ένωσης, μέχρι και χθες όλες οι επαφές με τον Αργεντινό τεχνικό είχαν γίνει τηλεφωνικά. Επομένως ήταν επιβεβλημένη η χθεσινή συνάντηση κορυφής και η πρώτη τους εκ του σύνεγγυς συνεργασία.

«Μαραθώνια» η πρώτη σύσκεψη κορυφής με Ηλιόπουλο και Αλμέιδα για όλα τα θέματα της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:46 - 19.06.2024

«Μαραθώνια» η πρώτη σύσκεψη κορυφής με Ηλιόπουλο και Αλμέιδα για όλα τα θέματα της ΑΕΚ

Για πολλές ώρες κάθισαν στο τραπέζι ο νέος ιδιοκτήτης ΑΕΚ με τον προπονητή της ομάδας και κορυφαία διοικητικά στελέχη, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα τρέχοντα ζητήματα προγραμματισμού και σχεδιασμού

Μάλιστα η αλήθεια είναι πως αυτή η συνάντηση, δεν αφορούσε μόνο την ανάγκη να τεθούν επί τάπητος και να μπουν σε μια σειρά σημαντικά ζητήματα που αφορούν την υλοποίηση του σχεδιασμού της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Υπήρχε κάτι πολύ σημαντικότερο. Ο Ηλιόπουλος ήθελε επί της ουσίας να χαράξει μαζί με τον Αλμέιδα, την πορεία που θα ακολουθήσει στη νέα εποχή.

Ο τρόπος που ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ βλέπει τον Αργεντινό τεχνικό και την σχέση του συλλόγου μαζί του, δεν διαφέρει καθόλου απ' αυτόν που υπήρχε επί Μελισσανίδη. Είναι μείζον για τον Ηλιόπουλο να συνεχίσει να είναι το απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Αλμέιδα. Όπως και είναι μείζον να υπάρχει μια κοινός βηματισμός για να φτάσει η ΑΕΚ στους στόχους της. Αυτό ήταν ίσως το σημαντικότερο προ ημερησίας διατάξεως ζήτημα, της χθεσινής συνάντησης κορυφής.

Κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει, πριν από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Ηλιόπουλου, στην οποία θα αποκαλύψει και στον κόσμο της ΑΕΚ, τον... οδικό χάρτη για το πως θα πορευτεί η ομάδα στη νέα εποχή. Έπρεπε πρώτα η πορεία να χαραχτεί μαζί με τον Αλμέιδα. Ίσως γι αυτό τελικά η συνέντευξη να γίνεται σήμερα το μεσημέρι (14:00) και όχι χθες όπως αρχικά ήταν ο προγραμματισμός. Ενώ δεν θα αποτελέσει και έκπληξη να δώσει το παρών και ο Αλμέιδα σ' αυτή τη συνέντευξη Τύπου.