Ο Ηρακλής ζήτησε το Βικελίδης ως έδρα για το ξεκίνημα της σεζόν
i

©intime

Ο Ηρακλής ζήτησε το Βικελίδης ως έδρα για το ξεκίνημα της σεζόν

Αλέξης Σαββόπουλος 14:05 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 24.07.2024

Η καταρχήν θετική διάθεση του Άρη και η ατυχής χθεσινή τοποθέτηση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για τον Νίκο Γκάλη που είναι πιθανό να οδηγήσει τελικά σε αρνητική απάντηση.

Λίγες ώρες μετά την συνέντευξη τύπου του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής, έγινε γνωστό ότι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, έχει ήδη προχωρήσει σε μια πρώτη διεργασία που αφορά την έδρα που θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες του Ηρακλή με δεδομένο ότι το Καυταντζόγλειο δεν πληροί αυτή τη στιγμή της προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει παιχνίδια ποδοσφαίρου.

Στα πλαίσια των προσπαθειών του επικοινώνησε και με τους διοικούντες του Άρη και εν προκειμένω τον ίδιο τον Θόδωρο Καρυπίδη με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν οι “κυανόλευκοι” το Κλεάνθης Βικελίδης για τα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2 (έγινε λόγος για 5-6 παιχνίδια.

Η αρχική διάθεση του Άρη δεν ήταν αρνητική στο αίτημα του Ηρακλή, όμως η άστοχη χθεσινή τοποθέτηση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο οποίος αποκάλεσε «μη Έλληνα» τον Νίκο Γκάλη, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και παρότι δεν έχει δοθεί ακόμη απάντηση, δεν αποκλείεται αυτή να είναι αρνητική.

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:10 - 23.07.2024

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του

To απίστευτo lifestory του 29χρονου Δανού εξτρέμ που έφερε στα μέρη μας ο Αρης. Η εποχή που όλη η Ευρώπη ήταν στρωμένη στα πόδια του, το γκολ ορόσημο κόντρα στη Γιουνάιτεντ και η vegan διατροφή που λίγο έλλειψε να του κοστίσει την καριέρα.