Ο Κάλενς μπήκε στην Opap Arena, επέλεξε αριθμό φανέλας και «γνώρισε» τον Μανωλά
i

Άλεξ Κάλενς/©intime

Ο Κάλενς μπήκε στην Opap Arena, επέλεξε αριθμό φανέλας και «γνώρισε» τον Μανωλά

Κώστας Τσίλης 17:43 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 14.08.2024

Από το αεροδρόμιο ο Κάλενς πήγε κατευθείαν στα γραφεία της ΑΕΚ και κατόπιν είχε την πρώτη γνωριμία με το καινούργιο του σπίτι, ενώ έκανε και πρωτόγνωρη επιλογή φανέλας

Με εξαίρεση την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ για την μεταγραφή, η οποία έγινε την προηγούμενη Παρασκευή, όλα τα υπόλοιπα διαδικαστικά ο Άλεξ Κάλενς θα πρέπει να τα κάνει σήμερα και αύριο. Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός πήγε απευθείας από το αεροδρόμιο, στα γραφεία της ΠΑΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μαζί με τους δυο μάνατζέρ του. Και κατόπιν είχε και την πρώτη γνωριμία με το καινούργιο του σπίτι. 

Ο Κάλενς περιηγήθηκε και στα αποδυτήρια και στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους της Opap Arena. Ενώ πάτησε και το χορτάρι του γηπέδου. Μάλιστα κατά την περιήγηση στο γήπεδο, ο Κάλενς στάθηκε μπροστά στην φωτογραφία του Στέλιου Μανωλά και πληροφορήθηκε για την μεγάλη ιστορία που έγραψε με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ένας παίκτης μύθος για την θέση του κεντρικού αμυντικού. 

Ήδη από σήμερα ο Κάλενς έκανε και την επιλογή στον αριθμό της φανέλας. Τα αγαπημένα του νούμερα, ήταν κατειλημμένα. 

Το "6" που είχε στην Νέα Υόρκη, στην ΑΕΚ το έχει ο Γιόνσον, το 25 που πέρυσι φορούσε στην Χιρόνα είναι του Γαλανόπουλου και το 24 που επέλεξε στη Νουμάνθια, το έχει ο Μήτογλου. Και το "2" που φοράει στην εθνική Περού, είναι του Μουκουντί. Εξ ου και ο Κάλενς πήγε στην φανέλα με τον αριθμό "18", για πρώτη φορά στην καριέρα του.