Ο Καμαρά θέλει να κάτσει στο τραπέζι με τον ΠΑΟΚ

Μαντί Καμαρά

i

©intime

Ο Καμαρά θέλει να κάτσει στο τραπέζι με τον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 19:15 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 11.06.2024

Έρχεται ανατροπή στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Καμαρά ή είναι ακόμη ένα τρικ του Αφρικανού;

Όπως σας είχε ενημερώσει το SPORTAL, o Δικέφαλος είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Μαντί Καμαρά μετά την «αστεία» απάντηση-αντιπρόταση που είχε δώσει η πλευρά του Αφρικανού ποδοσφαιριστή στην πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, πλέον ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού και το περιβάλλον του δείχνουν να... ρίχνουν γέφυρες στους «ασπρόμαυρους». Ο χαφ από τη Γουινέα κατανοεί πως η πρόταση που έχει στα χέρια του από τον ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη τη δεδομένη στιγμή και φέρεται να θέλει επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως ίσως πρόκειται για ένα τρικ από τη πλευρά του Καμαρά, που το προηγούμενο διάστημα έμοιαζε να προσπαθεί να κάνει πλειστηριασμό αναφορικά με τις προτάσεις που είχε-έχει.

Από την πλευρά του ο Δικέφαλος τονίζει πως η πρόταση είναι συγκεκριμένη και κρατά επιφυλάξεις αναφορικά με την στάση του παίκτη και των εκπροσώπων του. Για αυτό τον λόγο κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις.

Φέτος, ο Καμαρά έγραψε 29 συμμετοχές μετρώντας ένα γκολ και μια ασίστ με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». Γενικότερα στην ελληνική λίγκα μετρά 210 εμφανίσεις με 20 γκολ και 14 ασίστ.